23/03/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 16:10

Τα τυπικά... μείον για τον Αχαρναϊκό

Οι Μενιδιάτες έχουν αποβληθεί έτσι κι αλλιώς από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Μπορεί ο Αχαρναϊκός να έχει αποβληθεί έτσι κι αλλιώς από το πρωτάθλημα, αλλά οι... τυπικές «καμπάνες» συνεχίζουν να πέφτουν.

Η... παράδοση συνεχίστηκε και τη Δευτέρα (16/4), με την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών στους Μενιδιάτες από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β' Εθνικής.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

2) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται απο τις διατάξεις των άρθρων 1περ.δ' του Παραρτήματος Α' του Π.Κ., σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α§3 και 78§4 του ν. 2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη τις κάτωθι ποινές: 1. την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2017 - 2018) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, απο την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, μέχρι την αποβολή της απο το Πρωτάθλημα, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE, την 14/11/2017 και 2. χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ».

Μοιραστείτε το: