18/02/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 - 23:33

Λεουτσάκος: «Σημαιοφόρος η Β' Εθνική για να είναι μαζί στο γήπεδο όλοι οι οπαδοί»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος απένειμε μέσω του a-sports.gr τα εύσημα στους φίλους της ΑΣΑ για τη φιλοξενία στoυς αντίστοιχους της Παναχαϊκής

Έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας με την κίνησή τους να προσφέρουν τρόφιμα, νερά και αναψυκτικά στους ομολόγους τους στην Παναχαϊκή κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα, μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Β' Εθνικής το ευχαριστήθηκε δεόντως και με δήλωσή του στο a-sports.gr το βράδυ της Δευτέρας (12/2) συνεχάρη τους φίλους των Θεσσαλών, τονίζοντας ότι η Β' Εθνική μπορεί να κάνει την αρχή ώστε οι φίλαθλοι κάθε ομάδας να βλέπουν δίπλα δίπλα τα παιχνίδια, μόνο με πειράγματα και δίχως παρατράγουδα.

«Η Β' Εθνική δεν είναι αυτή που νομίζουν. Είναι η πιο ωραία, μα συνάμα αδικημένη κατηγορία. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Σούπερ Λίγκα, εκτός από τα χρήματα και την προβολή.

Η κίνηση των φιλάθλων της Αναγέννησης Καρδίτσας στους ομολόγους τους εκδρομείς της Παναχαϊκής αποδεικνύει ότι υπάρχει ποιότητα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους στη Φουτμπολ Λιγκ. Τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μας δίνουν κουράγιο και πιστοποιούν σε όλους όσους ασχολούμαστε με την κατηγορία ότι αξίζει ο κόπος και ο χρόνος.

Τα συγχαρητήριά μου δεδομένα στους φίλους της ΑΣΑ. Και η Β' Εθνική μπορεί να γίνει σημαιοφόρος για να ζήσουμε ξανά το γήπεδο κανονικά με τους οπαδούς και των δύο αγωνιζόμενων ομάδων και μάλιστα, δίπλα δίπλα με τα κασκόλ και τις πλάκες - πειράγματα όπως παλιά», δήλωσε ο Λ. Λεουτσάκος.

Μοιραστείτε το: