29/03/2024
Πρωτάθλημα | Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 - 17:04

Ασταμάτητος ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, «τέζα» και τα Τρίκαλα

Οι Κρητικοί πανηγύρισαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, αυτή τη φορά με 3-0 στα Περιβόλια * Αποβλήθηκε στο 88' ο Βρεττός

Ο ένας προελαύνει, ο άλλος παραπαίει... Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του, καθώς την Τετάρτη (7/2) πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά με 3-0 σε βάρος των Τρικάλων στα Περιβόλια για την 15η αγωνιστική.

Οι Κρητικοί πάτησαν... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στη νίκη που τους διατηρεί στην τετράδα και μάλιστα με αγώνα λιγότερο.

Στον αντίποδα, οι Τρικαλινοί, με τον Θωμά Γράφα που αναμένεται να αναλάβει τα ηνία παρών, συνεχίζουν να προβληματίζουν και να χάνουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις, παραμένοντας για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και να μην επιτρέπουν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ένα σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης στο 32' ήταν η καλύτερη στιγμή, με το 0-0 να διατηρείται, όμως, μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι γηπεδούχοι έδειξαν με το... καλημέρα αποφασισμένοι για το γκολ και το πέτυχαν μόλις στο 47', όταν ο Τόλι έβγαλε τη σέντρα και ο Αποστολίδης, με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Βέρτζο στο 50', αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ, με τους Κρητικούς να παίρνουν στη συνέχεια τα ηνία και να αναγκάζουν τον Αποστολίδη σε επέμβαση σε σουτ του... συνονόματού του στο 56'.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων σταμάτησε και τον Χαλκιαδάκη με τα πόδια στο 58', αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο παίκτης χρίστηκε τελικά σκόρερ όταν συνεργάστηκε ωραία με τον Ξύδα.

Οι Τρικαλινοί... παραδόθηκαν, με τον Λέο να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα, όταν έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή και, με τη βοήθεια και της τύχης, είδε την μπάλα να καταλήγει έπειτα από κόντρες στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με την πιο... έντονη στιγμή να είναι η αποβολή του Βρεττού στο 88ο λεπτό για αψιμαχία με τον Μάκο.

Διαιτητής ήταν ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών), με βοηθούς τους Άγγελο Ζήρδα (Αθηνών) και Κωνσταντίνο Φαρμάκη (Δυτ. Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών).

Κίτρινες: 41' Σελινιωτάκης - 36' Χιντζίδης, 43' Σαχινίδης, 64' Τσιάρας, 88' Μάκος

Κόκκινη: 88' Βρεττός

ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71’ Σάλιακας), Ξύδας (77’ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο (83’ Λεμονής).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Πέτρος Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75’ Ανδρεόπουλος), Γροντής (62’ Ν’ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (75’ Ντακόλ), Σαχινίδης.

Μοιραστείτε το: