06/05/2024
ΧΑΝΙΑ | Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 - 14:40

Στις 16.00 η σέντρα στα Περιβόλια (pics)

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός γνωστοποίησε ότι η Ένωση Β' Εθνικής τον ενημέρωσε σχετικά για την καθυστέρηση της Βέροιας

Με μία ώρα καθυστέρηση θα ξεκινήσει, αν όλα πάνε καλά, η αναμέτρηση του ΑΟΧ-Κισσαμικού με τη Βέροια που ήταν προγραμματισμένη για τις 15.00 της Κυριακής (26/11).

Οι Ημαθιώτες καθυστέρησαν να αναχωρήσουν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη το πρωί λόγω της ομίχλης και ζήτησαν από την Ένωση Β' Εθνικής η σέντρα να μεταφερθεί για τις 17.00.

Η λύση που δόθηκε είναι κάπου στη μέση, καθώς, όπως γνωστοποίησαν οι Κρητικοί, η διοργανώτρια τους ενημέρωσε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00.

Βέβαια, μένει να φανεί αν αυτό θα καταστεί εφικτό, καθώς η αποστολή της Βέροιας αναχώρησε περίπου στις 13.00 από το «Μακεδονία» και θα πάει οδικώς από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Χανιά, δίνοντας, προφανώς αγώνα δρόμου για να είναι έγκαιρα στο γήπεδο.

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός ανέβασε και φωτογραφίες από τους παίκτες και το επιτελείο να παραμένουν τους αντιπάλους τους στο γήπεδο των Περιβολίων με το σχόλιο «Στην αναμονή...».

Η ανάρτηση των Κρητικών: «Η ομάδα μας έλαβε έγγραφο από τη Football League με το οποίο ενημερώθηκε ότι η σέντρα του αγώνα μετατέθηκε για τις 16:00».

Μοιραστείτε το: