19/04/2024
Διαιτησία | Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 - 13:16

Ολοκληρώθηκαν παρουσία Περέιρα τα τεστ των διαιτητών

Ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία για Σούπερ Λίγκα και Β' Εθνική * Ακολουθεί σεμινάριο

Δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη του ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν παρών στα τεστ διαιτητών και βοηθών για τη Σούπερ Λίγκα και τη Β' Εθνική που ολοκληρώθηκαν πια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ο Πορτογάλος είχε επίσης τη δυνατότητα ευρείας συνεργασίας με τους Σταύρο Τριτσώνη, Μιχάλη Κουκουλάκη, Δημήτρη Καλύβα, όπως και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης Κύρο Βασάρα, ενώ μίλησε και με τους διαιτητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Με τη συμμετοχή 300 διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης και 2ης κατηγορίας ολοκληρώθηκαν τα τεστ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη (Μίκρα) και το περασμένο τριήμερο στην Αθήνα (Νέα Ιωνία). Παρών σε όλη τη διαδικασία αγωνιστικών δοκιμασιών ήταν ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα, επιβλέποντας τις προσπάθειες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

Επιπλέον ο Πορτογάλος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας είχε τη δυνατότητα ευρείας συνεργασίας με τους Σταύρο Τριτσώνη, Μιχάλη Κουκουλάκη, Δημήτρη Καλύβα, όπως και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης Κύρο Βασάρα. Ο κ. Περέιρα μίλησε σε διαιτητές και βοηθούς σχετικά με τους στόχους του για την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας, ενώ ανέλυσε το πλάνο δράσης του στους άμεσους συνεργάτες του στην ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Πλέον, όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ, ακολουθεί αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο σεμινάριο για διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της 1ης κατηγορίας για την περίοδο 2017-2018 από 16-18/8/2017 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel».

 

Μοιραστείτε το: