19/05/2024
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 - 20:55

Πετράκης: «Δεν είναι μέλος της ομάδας ο Μαμπουλού»

Ικανοποιημένος ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα απ' όσα είδε από τους παίκτες του στο φιλικό με τη Λαμία

Άρεσε στον Γιάννη Πετράκη ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με τη Λαμία, το οποίο έληξε 1-1, βάσει όσων είπε μετά τη λήξη του ματς. Ωστόσο, η είδηση που έδωσε ήταν εκείνη για τον Κριστοφέρ Μαμπουλού.

Ο Κρητικός τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή ο Κονγκολέζος δεν αποτελεί μέλος των Ηπειρωτών από τη στιγμή που δεν έχει επιστρέψει από την άδεια που είχε δοθεί.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Παίζαμε με μια ομάδα που πιστεύω ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αρχή είναι ακόμη, σε αυτά που δουλεύουμε είμαι ευχαριστημένος. Στην προετοιμασία ξέρετε ότι όλοι λένε, ότι όλα είναι καλά, αλλά εγώ το εννοώ και με αισιοδοξία περιμένουμε να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Για τη συζήτηση που γίνεται για υποβιβασμό μόνο δύο ομάδων: «Νομίζω ότι είναι λογικό αυτό αν γίνει».

Για τον αν θα ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή από τους υπό δοκιμή: «Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Εγώ εγκρίνω, αλλά την ανακοίνωση δεν την κάνω εγώ».

Για τη μη παρουσία του Μαμπουλού στο Καρπενήσι: «Ο Μαμπουλού για εμένα δεν είναι μέλος της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας, δεν τον υπολογίζω».

Μοιραστείτε το: