Ποιοι δεν θα παίξουν στους αγώνες των ομάδων τους
Τη λίστα με τους παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμετοχής στις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής γνωστοποίησε την Τετάρτη (3/5) η Ένωση Β' Εθνικής.
Όπως είναι λογικό, αρκετοί είναι οι παίκτες του Πανσερραϊκού που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών, αφού το ματς με τον Πανθρακικό δεν θα γίνει ποτέ και τα «λιοντάρια» θα πάρουν το τρίποντο στα χαρτιά.
Αναλυτικά, τιμωρημένοι είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ραφαήλ Γιουκαρής, Θανάσης Ρεπετσάς (Καλλονή), Τιμόθεος Τσελεπίδης, Στέργιος Καψάλης, Μποριβόγιε Ρίστιτς, Χρήστος Ρούτσης, Γιάννης Βοσκόπουλος (Πανσερραϊκός), Στάθης Ταυλαρίδης, Μανώλης Τζανακάκης, Χρήστος Μπούρμπος (Άρης), Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (Απόλλων Σμύρνης), Χουσεΐν Μουμίν, Παντελής Ριζογιάννης (Τρίκαλα), Δημήτρης Σιώπης (Σπάρτη), Λευτέρης Γιαλούσης (Κισσαμικός), Γιάννης Σταματάκης (Πανελευσινιακός), Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης (Αχαρναϊκός).