15/12/2025
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 - 10:40

Μποροβήλος: «Εντελώς αποτυχημένη η φετινή χρονιά του Αστέρα Τρίπολης»

Τα λάθη που έγιναν από τους διοικούντες παραδέχθηκε ο πρόεδρος των Αρκάδων

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Εντούτοις, οι διοικούντες τους Αρκάδες παραδέχονται τη σωρεία λαθών που προέκυψε στον σχεδιασμό που έγινε και τις πολλές ατυχείς επιλογές οι οποίες έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, όπως δήλωσε άλλωστε ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος του συλλόγου, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «REAL News» (Κυριακή 12/03).

Αναλυτικά:

«Το ποδόσφαιρο είναι και χημεία, αν ένα γρανάζι στη μηχανή δεν πάει καλά, το αποτέλεσμα είναι ανάλογο. Εννοείται ότι τα πάντα ξεκινάνε από τη διοίκηση και δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι είμαστε άμοιροι ευθυνών. Σαφώς και έχουμε τις ευθύνες μας για επιλογές σε παίκτες και προπονητές που εκ του αποτελέσματος δεν αποδείχθηκαν σωστές προκειμένου σήμερα να φτάσουμε να μιλάμε για μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά.

Φυσικά, όταν λαμβάνονταν οι αποφάσεις, στόχος μας ήταν το καλύτερο δυνατό, η ενίσχυση του Αστέρα και όχι η αποδυνάμωσή του, όμως οι προσδοκίες μας δεν επαληθεύτηκαν.

Και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να προσέξουμε για να μην μπλέξουμε σε σενάριο υποβιβασμού και παράλληλα να προγραμματίσουμε εγκαίρως τα της νέας περιόδου, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο γνώριμο για εκείνη υψηλό επίπεδο, εκεί που τη θαύμαζε όλη η Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ιδιοκτήτες της, τον κ. Μπάκο και τον κ. Καϋμενάκη, τους οποίους θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω ευεργέτες της, όχι μόνο μένουν αταλάντευτα πιστοί στο πλάνο ενδυνάμωσης του Αστέρα, αλλά τολμώ να πω ότι ασχολούνται περισσότερο με τα προβλήματα και την καθημερινότητά του, παρά με τις επιχειρήσεις τους».

Μοιραστείτε το: