28/03/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 - 17:42

Ωραίος μετά από καιρό ο ΑΟΤ

Οι Θεσσαλοί νίκησαν εύκολα τον Αγροτικό Αστέρα με 3-0 *Με 10 παίκτες από το 34' αγωνίζονταν οι «σταχυοφόροι»

Σε τροχιά επιτυχιών γύρισαν την Κυριακή (26/2) τα Τρίκαλα, επικρατώντας εντός έδρας του Αγροτικού Αστέρα με 3-0 για τη 18η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη με 25 βαθμούς ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Πανσερραϊκό, έχοντας πάντως ένα ματς λιγότερο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συνδύασε τρίποντο και καλή μπάλα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βέβαια, οι Θεσσαλοί επωφελήθηκαν και από το ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν από το 34' με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Τεγούση, με την ομάδα του Ευόσμου να απογοητεύει και πάλι χωρίς τον Νίκο Νεντίδη στον πάγκο της και με 30 βαθμούς να υποχωρεί στην πέμπτη θέση, αφού την προσπέρασε ο ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο ΑΟΤ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 23', με την κεφαλιά του Μπαλμπόα ύστερα από σέντρα του Αρναρέλλη να περνά ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπέρ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Λεάντρο έκανε την προβολή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γουναρίδη, για να έρθει τελικά το γκολ για τους «κυανέρυθρους» στο 29ο λεπτό.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μουμίν έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή ύστερα από γέμισμα του Ρομπέρ και νίκησε τον Γουναρίδη για το 1-0, γα να μείνουν οι «σταχυοφόροι» στο 34' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τεγούση με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων είχε έναν διαπληκτισμό με τον Κουσκουνά και τελικά οδηγήθηκε πρόωρα στα αποδυτήρια, έχοντας πει κάτι στον διαιτητή Ζούγρα που προκάλεσε την αντίδρασή του και ο Κοζανίτης ρέφερι τον απέβαλε.

Η κατάσταση, λοιπόν, απλουστεύθηκε για τους γηπεδούχους και στο 38' ο Κουσκουνάς αξιοποίησε την εξαιρετική ασίστ του Στεφάνοβιτς για το 2-0, ενώ στο 40' ο Κουσκουνάς έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μπαλμπόα δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη, ο Κουσκουνάς στο 53' δέχθηκε την ασίστ του Ρομπέρ αλλά στο τετ α τετ με τον Γουναρίδη πλάσαρε άουτ, ωστόσο στο 62ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα με πλασέ και αφού αρχικά ο Αρναρέλλης είχε σημαδέψει το δοκάρι, έχοντας αποφύγει πρώτα τον γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα.

Στο 64' η προβολή του Μπαλμπόα μετά τη σέντρα του Κουσκουνά από αριστερά ήταν άστοχη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τελευταίος άγγιξε το χατ τρικ μετά την ωραία πάσα του Μουμίν, αλλά πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε τελείως και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟΤ δίκαιο νικητή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζούγρας του Συνδέσμου Κοζάνης με βοηθούς τον Τίκα του Συνδέσμου Θεσπρωτίας και τον Κωνσταντίνου του Συνδέσμου Πρέβεζας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Ρομπέρ (64' Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (77' Καρίκι), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Αρναρέλλης (83' Γιαννιτσάνης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Bαρδάκης): Γουναρίδης, Τεγούσης, Κουκόλης, Χατζής, Πάτο (68' Αργυρίου), Βουτσιάς, Μέρντοβιτς, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (75' Γκέσιος), Τριανταφυλλάκος, Γκότοβος.

Μοιραστείτε το: