29/03/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 - 17:10

O Λεάντρο γλίτωσε τα Τρίκαλα από την ήττα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρήκε δίχτυα στο 90'+3 και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με την Καλλιθέα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο (19/2) ματς των Τρικάλων με την Καλλιθέα για τη 16η αγωνιστική της Β' Εθνικής, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Αναμφίβολα, οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι φιλοξενούμενοι, καθώς μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κρατούσαν το πολύτιμο διπλό, αλλά ο Λεάντρο (ΦΩΤΟ) τους πήρε το χαμόγελο σκοράροντας και γλιτώνοντας τον ΑΟΤ από την ήττα μέσα στο «σπίτι» του.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη με 22 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο είναι στην 7η θέση, ενώ οι Καλλιθεάτες με 16 μοιράζονται τη 12η θέση με τον Κισσαμικό και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, γεγονός που έφερε και λίγο κόσμο στις εξέδρες, με τους «κυανόλευκους» να είναι πιο δραστήριοι στο πρώτο 20λεπτο και να έχουν μια καλή στιγμή στο 15', όταν ο Σμυρλής έκανε την κούρσα προς την περιοχή του ΑΟΤ και γύρισε στον Τσίπρα, αλλά ο Βέρτζος πρόλαβε να κάνει την προβολή και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σμυρλής σούταρε μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, για να μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος με διπλή προσπάθεια.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 27ο λεπτό στον διαιτητή Τεβεκέλη πως έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί ο Σταμόπουλος γιατί σταμάτησε στην αντεπίθεση τον Ριζογιάννη, χωρίς να τιμωρηθεί ο παίκτης της Καλλιθέας.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία των «κυανέρυθρων» στο ματς, αυτή καταγράφηκε στο 33' όταν ο Γιαννιτσάνης έπιασε την κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρομπέρ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά μετά ο Στεφάνοβιτς βρήκε με ωραία ασίστ τον Κουσκουνά, ο οποίος πλάσαρε στο τετ α τετ τον Μιχελή αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 47', καθώς ο Ρομπέρ έκανε τη σέντρα και ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Καλλιθέα, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και απείλησε για την ισοφάριση στο 55', όταν ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σμυρλή ύστερα από σέντρα του Λεβέντη.

Εντέλει, το 1-1 ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τον Γουόρντεν να βρίσκει με ωραία πάσα τον Σταματάκο και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασόπουλο.

Oι παίκτες του Κουρμπανά είχαν πάρει για τα καλά τα πάνω τους και στο 66' ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν σε αντεπίθεση ο Τσίπρας σέντραρε και ο Σμυρλής με σουτ έγραψε το 1-2.

O Βοσνιάδης κατόπιν έριξε στο ματς τον Μπαλμπόα για να κάνει το ντεμπούτο του, ο οποίος τροφοδότησε με κεφαλιά τον Κουσκουνά στο 74' και ο τελευταίος πάσαρε στον Μπαϊκαρά, που έκανε το σουτ αλλά ο Μιχελής επενέβη αποτελεσματικά.

Οι Θεσσαλοί ζήτησαν εν συνεχεία το γκολ της ισοφάρισης, πίεσαν και τελικά ο Λεάντρο με την κεφαλιά στο 90'+3 ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόλιας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τεβεκέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Νατσιόπουλο και Τυριακίδη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Λαμπάκης (84' Παπαδόπουλος), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (73' Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68' Μπαλμπόα), Μαχαμάτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Πάτας, Τσώνης, Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Πινιώτης, Σμυρλής (80' Στεφάνοβιτς), Τσίπρας, Γουόρντεν (70' Γιαγκουδάκης), Σταματάκος (90'+3 Ντιακιτέ).

Μοιραστείτε το: