08/05/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 - 18:57

Ξανά στην ΚΕΔ ο Καλύβας

Αναλαμβάνει τους ορισμούς της Γ' Εθνικής και των πρωταθλημάτων υποδομών

Επιστροφή στην ΚΕΔ για τον Δημήτρη Καλύβα, καθώς την Πέμπτη (12/1) έγινε γνωστό ότι με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ επιφορτίζεται τους ορισμούς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στα αντίστοιχα των υποδομών.

Ο παλαίμαχος διαιτητής ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς της Β' Εθνικής τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-15 υπήρξε για δύο μήνες αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, για να αντικατασταθεί κατόπιν από τον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο Δ. Καλύβας ήταν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μαζί με τους Γιώργο Μπίκα και Γιάννη Τσαχειλίδη, αλλά παραιτήθηκε ύστερα από τον εμπρησμό στην οικία του πρώτου και των φραστικών απειλών εναντίον του δεύτερου.

«Εντάσσεται στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο κ. Δημήτρης Καλύβας, κατόπιν σχετικής οδηγίας της ΦΙΦΑ.

Ο κ. Καλύβας θα έχει την ευθύνη της Γ΄ Εθνικής και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Συνεργάτης της ΚΕΔ για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παραμένει ο κ. Ιωσηφόγλου.

** Εγκρίθηκε, κατόπιν αιτήματος της ΚΕΔ, η διοργάνωση δύο σεμιναρίων διαιτησίας για τους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές των εθνικών κατηγοριών.

Για τη Super League θα γίνει στις 14 και 15/2 στην Αθήνα και για τη Football League και τη Γ΄ Εθνική στις 16/2 στην Αθήνα (Νότος) και τις 20-21.02 στη Θεσσαλονίκη (Βορράς).

**Εγκρίθηκε το κείμενο για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς "κατά παντός υπευθύνου" για την υπόθεση του Travel Plan. Η μήνυση θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες.

** Εγκρίθηκε το περιεχόμενο της προκήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών προς την Ε.Π.Ο.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Μοιραστείτε το: