29/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 - 17:35

Έσβησαν κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστή της Β' Εθνικής!

Την πρωτοφανή απόφαση να ακυρωθεί η τιμωρία παίκτη της Αναγέννησης Καρδίτσας πήρε η αθλητική δικαστής, Μαρίνα Μπόζνου

Σε μια κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν προχώρησε το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της Ένωσης Β' Εθνικής. Η αθλητική δικαστής και Πρωτοδίκης Αθηνών, Μαρίνα Μπόζνου, αποφάσισε, έπειτα από μελέτη του DVD αναμέτρησης, να σβήσει κόκκινη κάρτα.

Πιο συγκεκριμένα, η ετυμηγορία αφορά στην κάρτα που δέχθηκε ο αμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Στέργιος Δημόπουλος, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με το δικαιοδοτικό όργανο της Ένωσης να κρίνει λανθασμένη την απόφαση του διαιτητή Γρατσάνη, δικαιώνοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας για την προσφυγή που έκανε για την τιμωρία του παίκτη της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Από την επισκόπηση του DVD του αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, κατόπιν αιτήματος του ποδοσφαιριστή της 1ης ως άνω Π.Α.Ε., ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Στέργιου (σχετ. το από 8-12-2016 υπόμνημα αυτού και το συνημμένο σ’ αυτό DVD), προέκυψε περίπτωση σφάλματος τιμώρησης στο πρόσωπο αυτού και επομένως, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 10§6εδ.τελ. του Π.Κ., σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 15§8εδ.γ’ του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων, δεν εκκινείται κατά αυτού η πειθαρχική διαδικασία».

Μοιραστείτε το: