29/03/2024
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 - 15:45

Πήρε το ματς η Γλυφάδα, -3 ο Ατρόμητος

Ανακατατάξεις στην Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί... Τα λάθη πληρώνονται και το συνειδητοποίησαν στον Ατρόμητο, ο οποίος τελικά τιμωρήθηκε με μηδενισμό για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα και -3.

Οι Περιστεριώτες είχαν βάλει να αγωνιστική κανονικά η αρχηγός της ομάδας, Μαίρη Τράγου, έχοντας ξεχάσει πως έχει τιμωρία από την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα η συγκεκριμένη παίκτρρια σκόραρε στο 1-1 στις 23 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή (18/11), λοιπόν, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε πως η Γλυφάδα παίρνει στα χαρτιά το συγκεκριμένο τρίποντο και παράλληλα επιβάλλεται στον Ατρόμητο -3 και πρόστιμο 500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση: «Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Επιβάλλει στο καθ’ ου η ένσταση σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) κατακύρωση του διεξαχθέντος στις 23.10.2016 μεταξύ των διαδίκων αγώνος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Γυναικών και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ».

Μοιραστείτε το: