25/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 - 18:30

Ρέλλας: «Δεν δέχομαι να παραβιάζεται με το έτσι θέλω το καταστατικό»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιγιάλειου μιλά στο a-sports.gr για την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του α' αντιπροέδρου της Ένωσης Β' Εθνικής

Δύσκολα πάει πιο κάτω... Με ξέφραγο αμπέλι μοιάζει η Ένωση Β' Εθνικής όπως άφησε να εννοηθεί ο Αντώνης Ρέλλας. Ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και έδειξε την Τετάρτη (19/10) πως σε αντίθεση με άλλους δεν είναι καρεκλοκένταυρος.

Βλέποντας το χάος που επικρατεί αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του α' αντιπροέδρου της Ένωσης στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε και μέσω δήλωσής του στο a-sports.gr εξηγεί και τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η παραίτησή μου έγκειται σε ηθικούς λόγους. Με μεγάλη μου λύπη στην Ένωση Β' Εθνικής δεν υπάρχει πια καμία συνεννόηση. Στο συνεταιρισμό δεν υπάρχει ούτε σύμπνοια ούτε κατανόηση ούτε αλληλεγγύη μεταξύ των ομάδων.

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, και σε συνδυασμό ότι από ένα σημείο και μετά υπήρχαν συνεχόμενες παραβιάσεις του καταστατικού, μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω να συμμετέχω στο προεδρείο από τη θέση του α' αντιπροέδρου. Δεν μπορούσα να δεχτώ και δεν δέχομαι να παραβιάζεται με το έτσι θέλω το καταστατικό της Ένωσής μας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που για μένα είναι πάνω από τις θέσεις, τις καρέκλες και τους τίτλους. Λυπάμαι πολύ».

Μοιραστείτε το: