26/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 - 16:56

Έσωσε το βαθμό στο 91' ο ΑΟΤ

Στο εκτός έδρας 1-1 με τον Κισσαμικό έμειναν οι Θεσσαλοί, που απομακρύνθηκαν και άλλο από το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο (7/2) παιχνίδι στο Μάλεμε μεταξύ Κισσαμικού και Τρικάλων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 για τη 18η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένους τους Θεσσαλούς, που έχασαν και άλλο έδαφος στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και με 32 βαθμούς παραμένουν στην τέταρτη θέση, όντας στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και στο -4 από την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά, λοιπόν, απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις, με τους Κρητικούς από την πλευρά τους να οπισθοχωρούν στα τελευταία 25 λεπτά του παιχνιδιού και να το πληρώνουν, αν και βέβαια με 26 βαθμούς συνεχίζουν να βρίσκονται στην 6η θέση και νιώθουν άνετα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με την κεφαλιά του Σαπαλίδη που μπλόκαρε ο Χιώτης στο 5', ενώ άνοιξαν το σκορ στο 30' όταν ο Βαττής σούταρε, ο Χιώτης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, αλλά στην επαναφορά ο Μάντζης με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα.

Στο 37ο λεπτό ο Λώττας έκανε ένα ωραίο σουτ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη, με τους «κυανέρυθρους» από την πλευρά τους να διαμαρτύρονται στο 43' για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιαννίτση στον Κουσκουνά, χωρίς να καταλογιστεί κάποια παράβαση.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου απείλησαν στο 63', όταν ο Μάντζης έκλεψε την μπάλα από τον Κουμπαρούλη, αλλά την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Σαρακατσάνος.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟΤ κυριάρχησε, με τον Λαζαρίδη να διώχνει σε κόρνερ το φάουλ που εκτέλεσε ο Σερτζίνιο στο 74' και να νικά τον Κουσκουνά στο τετ α τετ τρία λεπτά αργότερα.

Εντέλει, η πίεση των φιλοξενούμενων κατέληξε σε πέναλτι που κέρδισε ο Βρούτσινα σε ανατροπή του από τον Πότσι στο 90', για να ευστοχήσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουσκουνάς από την άσπρη βούλα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 90'+3 τα Τρίκαλα λίγο έλειψε να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, όμως το σουτ του Μουμίν από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτηριάδης του Συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τον Κοντιζά του Συνδέσμου Πειραιά και τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60' Μάνιας), Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης, Μάντζης (66' Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75' Πότσι).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56' Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73' Σερτζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73' Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

Μοιραστείτε το: