25/04/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 - 14:45

LIVE: Απόλλων - Καβάλα 1-0 (τελικό)

Το a-sports.gr βρέθηκε στη Ριζούπολη και σας πρόσφερε σε LIVE μετάδοση ΛΕΠΤΟ προς ΛΕΠΤΟ την εξέλιξη της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης - Καβάλα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

 * Η εναρκτήρια σέντρα του ματς ήταν προγραμματισμένη για τις 18.30.
* Παρακολουθήστε τη ροή του αγώνα.

- Διαιτητής του αγώνα ο Καρυοφίλλης (Πειραιά), με βοηθούς τους Τζαφόλια (Ανατολικής Αττικής), Πατσιόπουλο (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ο Α Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Κωνστανίνου, Χιντζίδης (46' Κρουσταλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης (18' λ.τρ. Κύργιας), Τσεμπερίδης, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Κατσίκης (71' Μανιάς), Καραμαλίκης.

ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε (85' Οξύζογλου), Ντιέ, Χλωρός, Ντος Σάντος (54' Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι (75' Ντόσης).

- Η αδιάκοπη βροχόπτωση αρκετές ώρες πριν από την έναρξη του ματς σταμάτησε με το πρώτο σφύριγμα του αγώνα!

- Βαρύς, αλλά σε αρκετά καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης.

- Παρά την κακοκαιρία, περίπου 500 φίλαθλοι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" βρίσκονται στις εξέδρες, ενώ παρουσία υπάρχει και από την πλευρά φίλων (περίπου 20) της Καβάλας.

- Έναρξη της αναμέτρησης.

- 3': Καλοτραβηγμένο φάουλ Χιντζίδη από το ύψος του ημικύκλιου, διώχνει σε κόρνερ ο Αποστολίδης. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Χιντζίδης, κεφαλιά Καμαρά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία της Καβάλας.

- 12': Ο Χλωρός έβγαλε από τα αριστερά στον Μπρατσιάνι, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

- 13': Τεράστια ευκαιρία για την Καβάλα. Κάθετη του Χλωρού στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, ο Μοκάκε μπήκε ταχύτατα στην περιοχή, πέρασε και τον Κοτταρά, που επιχείρησε έξοδο, πλάσαρε από τα δεξιά λίγο πριν από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ιασωνίδης με αυτοθυσία πάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

- 15': Ο Ιασωνίδης εγκατέλειψε τραυματισμένος από την προηγούμενη φάση τον αγωνιστικό χώρο.

- 17': Συρτό διαγώνιο σουτ Χιντζίδη από τα αριστερά και από απόσταση περίπου 25 μέτρων, πέφτει και μπλοκάρει στην αριστερή γωνία του ο Αποστολίδης.

- 18': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κύργιας αντί του Ιασωνίδη.

- 23': Σουτ Κατσίκη έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Αποστολίδη.

- 25': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σέντρα Τσιλιγκίρη από τα δεξιά, κακή έξοδος του Αποστολίδη, που δεν απομακρύνει, η μπάλα θα περάσει παράλληλα και θα φτάσει στα αριστερά, που στρώνεται στον Χιντζίδη, ο οποίος λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει το συρτό δυνατό διαγώνιο σουτ, που θα καταλήξει στην αριστερή πλευρά των διχτύων της Καβάλας, γράφοντας το 1-0.

- Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά στη Ριζούπολη, ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με την αναμέτρηση να είναι μοιρασμένη και σε γενικές γραμμές το θέαμα να είναι καλό.

- 35': Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Ο Κατσίκης συνδυάζεται από τα δεξιά με τον Τσιλιγκίρη, ο τελευταίος θα βγάλει παράλληλη σέντρα στα καρέ της Καβάλας, η μπάλα θα περάσει από αρκετά πόδια, για να φτάσει μέσα στην περιοχή και αριστερά στον Διαμάντη, που θα πιάσει το διαγώνιο σουτ, το οποίο θα φύγει δύο μέτρα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη.

- Άρχισε πάλι η βροχόπτωση στη Ριζούπολη.

- 45': Γρήγορη αντεπίθεση της Καβάλας. Ο Χλωρός θα δώσει στον Ντιέ από τα αριστερά και εκείνος για τον Μπρατσιάνι μέσα στην περιοχή, που θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Κοτταρά, στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον παίκτη της Καβάλας όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει να χτυπά τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ενώ ήταν έτοιμος να μπλοκάρει και ο διαιτητής να υποδεικνύει το επιθετικό φάουλ.

- 45': Κίτρινη κάρτα στον Μπρατσιάνι.

- Δίλεπτη διακοπή, καθώς τραυματίστηκε ο Κοτταράς και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

- 45'+5: Δοκάρι για την Καβάλα. Ξαφνική αντεπίθεση της Καβάλας. Ο Ντος Σάντος θα βγάλει στον Μοκάκε, που μπαίνει από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, περνά όποιον βρίσκει μπροστά του, σουτάρει, η μπάλα όμως χτυπά στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κοτταρά και φεύγει άουτ.

- Λήξη α' ημιχρόνου.

- Μετά το πρώτο ημίωρο, ο Απόλλων ήλεγξε τον αγώνα, έδωσε περισσότερο χώρο στην Καβάλα και, με εξαίρεση την τελευταία φάση, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αναζητώντας από τα πλάγια το δεύτερο γκολ.

- Έναρξη του β' ημιχρόνου.

- 46': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κρουσταλέλης αντί του Χιντζίδη.

- 49': Φάουλ για τον Απόλλωνα από τα δεξιά, με κομπίνα Τσεμπερίδης και Κατσίκης αφήνουν για τον Διαμάντη, που θα σουτάρει δυνατά, η μπάλα όμως θα φύγει πάνω από τα δοκάρια της Καβάλας.

- 52': Κίτρινη κάρτα στον Ενσαλίβα.

- 54': Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Ποσίνκοβιτς αντί του Ντος Σάντος.

- 59': Καλοτραβηγμένο σουτ Χλωρού από τα δεξιά, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτταρά.

- Φτάσαμε στο 60', ο ρυθμός έχει πέσει πολύ, η Καβάλα έχει πάρει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν καταφέρνει να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Απόλλωνα.

- 62': Ατομική προσπάθεια του Τσιλιγκίρη από τα δεξιά, που θα συγκλίνει προς τον άξονα και θα σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, για να φύγει η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

- 67': Καλή στιγμή για την Καβάλα. Ο Μπρατσιάνι άφησε για τον Ποσίνκοβιτς, που από το ημικύκλιο της περιοχής και δεξιά εξαπέλυσε το σουτ, που έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτταρά.

- 68': Νέα φάση για την Καβάλα. Ο Ποσίνκοβιτς θα βγάλει για τον Μπρατσιάνι, από το ύψος του πέναλτι, επιχειρεί το σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Δεληζήση, χάνει τη δύναμή της και καταλήγει στην αγκαλιά του Κοτταρά.

- 71': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Μανιάς αντί του Κατσίκη.

- 73': Κίτρινη κάρτα στον Τσιλιγκίρη.

- 75': Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Ντόσης αντί του Μπρατσιάνι.

- Στις εξέδρες η προσέλευση συνεχίστηκε και ο συνολικός αριθμός των φιλάθλων υπολογίζεται στους 700, με τους φίλους του Απόλλωνα να μην έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να τραγουδούν για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

- Φτάσαμε στο 83' και όλο το γήπεδο τραγουδά "Απόλλων ολέ, Απολλωνάρα ολέ, Α' Εθνική θα σε ξαναδώ και θα τρελαθώ".

- 84': Σουτ του Ποσίνκοβιτς από τα δεξιά στο ύψος της περιοχής, πέφτει και μπλοκάρει εύκολα ο Κοτταράς.

- 84': Κίτρινη κάρτα στον Κρουσταλέλη.

- 85': Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Οξύζογλου αντί του Μοκάκε.

- 88': Καλή στιγμή για την Καβάλα. Σέντρα Γελαδάρη, δεν καταφέρνει να ανακόψει ο Κωνσταντίνου, νέα σέντρα Οξύζογλου, κεφαλιά του Ενσαλίβα, η μπάλα άουτ.

- Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

- 90'+4: Κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στον Κοτταρά.

- Λήξη της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης - Καβάλα 1-0.

* Αποτελεσματικός ο Απόλλων πήρε δίκαια το τρίποντο που τον φέρνει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μοιραστείτε το: