19/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013 - 17:33

Το a-sports.gr στη Νεοκαισάρεια, ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΑΠΟΛΛΩΝ 1-5 (τελικό)

Ενημέρωση μέσω ανοιχτής γραμμής της εξέλιξης του φιλικού αγώνα Αχιλλέα Νεοκαισάρειας - Απόλλων Σμύρνης από το γήπεδο της ομώνυμης τοπικής ομάδας της Πιερίας μέσα από το a-sports.gr.

Η εναρκτήρια σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 18.30, ωστόσο λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι "κυανόλευκοι" το παιχνίδι ξεκίνησε στις 19.00.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σακελλαρίδης, Τασίδης, Παυλίδης, Κλιάνης, Γελαδάρης, Τζιαμάς, Τσιαμπίρας, Πανανός, Νάκας, Ευαγγελόπουλος, Τρικαλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αθανασίου, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Ζουέλα, Σιγάλας, Αλβάρεζ, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης, Κόρμπος, Μπάρκογλου.

- Έναρξη της αναμέτρησης.

- 6': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Φαρινόλα ανετράπη από τον Πανανό, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκογλου και 1-0 για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

- 20': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σέντρα από τα δεξιά του Φαρινόλα, ο Κόρμπος αρχικά επιχειρεί το σουτ, η μπάλα τελικά θα φτάσει στον Μπάρκογλου, που από κοντά και με εξουδετερωμένο τον Σακελλαρίδη με πλασέ δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 2-0.

- 22': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σουτ Αλβάρεζ από τα δεξιά στο ύψος της περιοχής και 3-0 για τους "κυανόλευκους".

- 31': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σέντρα Φαρινόλα από τα δεξιά, πλασέ του Κόρμπου από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Αχιλλέα.

- Λήξη α' ημιχρόνου.

- Η σύνθεση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο β' ημίχρονο: Αθανασίου, Αργυρόπουλος, Δημογιάννης, Ζουέλα, Σιγάλας, Ντούνης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα, Μίνγκας, Κόρμπος, Μπέντας.

- Έναρξη β' ημιχρόνου.

- 46': ΓΚΟΛ για τον ΑΧΙΛΛΕΑ. Σουτ Νάκα από το ύψος της περιοχής και αριστερά και η μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

- 70': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σουτ Κόρμπου, μέσα από την περιοχή, δοκάρι και μέσα, 5-1 για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

- Λήξη της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Απόλλων Σμύρνης 1-5.

Μοιραστείτε το: