02/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 - 15:38

LIVE: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1 (τελικό)

Τo a-sports.gr βρέθηκε στη Ριζούπολη και σας πρόσφερε σε LIVE μετάδοση ΛΕΠΤΟ προς ΛΕΠΤΟ την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

* Η εναρκτήρια σέντρα του αγώνα ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00.
* Παρακολουθήστε τη ροή του ματς:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης (87' Λεοντίου), Ρόβας, Καμαρά, Φαρινόλα, Κατσίκης (65' Μπάρκογλου, 78' λ.τρ. Ντιαλό), Μανιάς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Σαρρής, Πίτσος, Γεωργίου (46' Κοζορώνης), Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης (72' Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Λαμπίν, Βερπακόφσκις (67' Ζαχόρα).

* Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χατζής (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη (Ανατ. Αττικής), Τσιαλογιάννη (Ανατ. Αττικής). Τέταρτος ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).

- Κοντά στους 1.500 οι φίλαθλοι στις εξέδρες της Ριζούπολης.

- Στο γήπεδο (σχεδόν σε όλη τη σκεπαστή κερκίδα από τη θύρα 1 έως τη 2) δεσπόζει ένα τεράστιο πανό των Απολλωνιστών που γράφει: "Σβήστε μας απ' τον χάρτη σας. Δεν κάνουμε για πάρτη σας. Ήρθαμε απ' άλλη εποχή και σας χαλάμε τη γιορτή...".

- Έναρξη του αγώνα...

- Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να υπάρχει κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια μπροστά στις δύο εστίες.

- 16': Κίτρινη κάρτα στον Σαρρή (για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καμαρά).

- 17': Άνοιγμα Καμαρά σε Χατζηζήση, που από τα δεξιά έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα, για να πιάσει την κεφαλιά ο Μανιάς από το ύψος του δεύτερου δοκαριού και η μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

- 20': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Φάουλ για τους γηπεδούχους από τα δεξιά του ημικύκλιου της περιοχής του Εργοτέλη, αριστουργηματική εκτέλεση από τον Κατσίκη, η μπάλα περνά πάνω από το τείχος και 1-0 (ο Αθανασίου επιχειρεί να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά έχει περάσει ολοκάθαρα τη γραμμή και ο διαιτητής δείχνει αμέσως τη σέντρα).

- 25': Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά.

- 27': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Καμαρά πέρασε κάθετη μπαλιά στον Κατσίκη μέσα στην περιοχή και αυτός με τη σειρά του άνοιξε δεξιά για τον Μανιά, που με σουτ στην αριστερή γωνιά του Αθανασίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

- Το 2-0 ζέστανε την ατμόσφαιρα στη Ριζούπολη με τους Απολλωνιστές να τραγουδούν για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

- 32': Γέμισμα του Ρομάνο από τα αριστερά στον Βερπακόφσκις, έδιωξαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα προ του κινδύνου...

- 34': Φάουλ από τα αριστερά και αρκετά πλάγια του Λαμπίν, η μπάλα στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα, δεν τη βρίσκει ο Γιοβάνοβιτς, που σηκώνεται για την κεφαλιά, και άουτ.

- 36': Ο Λαμπίν εκτελεί το κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά του Σαρρή και η μπάλα φεύγει άουτ...

- 40': Κίτρινη κάρτα στον Τζανακάκη.

- 43': Κλέβει ο Καμαρά στα δεξιά από τον Σαρρή, σέντρα στην καρδιά της άμυνας, διώχνει ο Γιοβάνοβιτς.

- 44': Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη. Λάθος διώξιμο του Δεληζήση, η μπάλα στρώνεται στον Λαμπίν, που σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, για να πέσει στην αριστερή γωνία του και να σώσει την εστία του Απόλλωνα ο Γουμάγιας...

- 45'+1: Σέντρα Γεωργίου, κεφαλιά Λαμπίν, μπλοκάρει ο Γουμάγιας...

- Τέλος α' ημιχρόνου.

- Σαφώς ανώτερος στο πρώτο 45λεπτο ο Απόλλων, έχει καλύτερη κυκλοφορία, είναι αποτελεσματικός και προηγείται δίκαια απέναντι στον Εργοτέλη, ο οποίος παρουσιάζεται ακίνδυνος επιθετικά και με προβλήματα σε άμυνα και κέντρο.

- Έναρξη β' ημιχρόνου.

- 46': Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Κοζορώνης αντί του Γεωργίου.

- 48': Κίτρινη κάρτα στον Τσεμπερίδη.

- 49': ΓΚΟΛ για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Κοζορώνη, ο Γουμάγιας διώχνει προσωρινά με το ένα χέρι, η άμυνα του Απόλλωνα μένει σε αδράνεια, η μπάλα φτάνει στον Λαμπίν, που από κοντά με πλασέ μειώνει σε 2-1.

- 54': Φάουλ-γέμισμα για τον Εργοτέλη από τα αριστερά με τον Λαμπίν, κεφαλιά Γιοβάνοβιτς, η μπάλα πάνω από την εστία του Απόλλωνα.

- Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου και ο Εργοτέλης έχει μπει πολύ δυνατά στο ματς, δείχνοντας ικανός να φέρει το ματς στα ίσα, εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ο Απόλλων δεν βρει λύσεις (κυρίως στις πλαγιοκοπήσεις των Κρητικών από τα δεξιά).

- 57': Κίτρινη κάρτα στον Δεληζήση.

- 64': Κίτρινη κάρτα στον Βερπακόφσκις.

- 65': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Μπάρκογλου αντί του Κατσίκη.

- 67': Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Ζαχόρα αντί του Βερπακόφσκις.

- 72': Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Χρυσοφάκης αντί του Μπουχαλάκη.

- 74': Ατομική προσπάθεια Λαμπίν, που μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, καθυστέρησε, κλείστηκε και το σουτ που επιχείρησε από δύσκολη (αρκετά πλάγια) θέση μπλόκαρε ο Γουμάγιας.

- Φτάσαμε στο 75', ο ρυθμός έχει πέσει και πλέον κυριαρχεί η δύναμη, με τον Απόλλωνα να ανταποκρίνεται...

- 78': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Ντιαλό αντί του Μπάρκογλου (λόγω τραυματισμού).

- 82': Σέντρα Ζαχόρα από τα αριστερά, διώχνει με γροθιές ο Γουμάγιας για παν ενδεχόμενο.

- 87': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Λεοντίου αντί του Τσεμπερίδη. 

- 90': Σουτ Κοζορώνη έξω από το ημικύκλιο, που βλέπει κενό, πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Γουμάγιας...

- Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων...

- 90'+1: Κίτρινη κάρτα στον Γουμάγια (για καθυστέρηση).

 - Πανηγυρίζουν οι φίλοι του Απόλλωνα, που τραγουδούν: "Απόλλων ολέ. Α' Εθνική να σε ξαναδώ και να τρελαθώ".

- 90'+3: Κίτρινη κάρτα στον Ιασωνίδη.

- 90'+4: Mεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Παράλληλη μπαλιά Φαρινόλα από τα δεξιά, προβολή Μανιά από κοντά, η μπάλα άουτ!

 - Λήξη αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων - Εργοτέλης 2-1.

- Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Απόλλωνα, ο οποίος ανέβηκε στη 2η θέση, έχοντας 41 πόντους έναντι 44 του Εργοτέλη, που είναι πάντα πρώτος. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα... Ο Απόλλων ήταν κυριάρχος στο α' ημίχρονο, ο Εργοτέλης βελτιώθηκε και ήταν καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν ήταν ικανός να πάρει κάτι από το ματς, παρά τις περισσότερες τελικές μπροστά από την εστία του Γουμάγια (6 οι γηπεδούχοι, 13 οι φιλοξενούμενοι). Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Μοιραστείτε το: