08/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 - 16:33

Το πάλεψαν οι νέοι του Απόλλωνα

ΗΤΤΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕ 2-0

Μέτρησε η εμπειρία στο Αγρίνιο… Το δύο στα δύο στις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος νέων της Ένωσης Β’ - Γ’ Εθνικής στο Νότιο Όμιλο έκανε το Σάββατο 17/11 ο Παναιτωλικός απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με όπλο την ομοιογένεια επικράτησαν με 2-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», η οποία, παρά την ήττα, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, πάλεψε το ματς και στο φινάλε χειροκροτήθηκε!

Το σκορ για την Κ20 του Παναιτωλικού άνοιξε στο 13’ ο Ζαρκαδάς με κοντινό σουτ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59’ με προβολή ο Ανδριτσόπουλος.

Ο Απόλλων, από την πλευρά του, έκανε αρκετές επισκέψεις στα καρέ των «καναρινιών» και πλησίασε το γκολ ειδικά στο μεσοδιάστημα των δύο τερμάτων των νικητών σε προσπάθειες του Σελμανάι, τις οποίες εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Τσάπαλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Νταλακούρας): Τσάπαλος, Μπινιχάκης, Καραλής (83’ Ερινάλντο), Δημουλάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Χαντάκιας, Ανδριτσόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Τουρλίδας (36’ Βασιλάρης), Ζαρκάδας (70’ Κοντογιάννης), Σιώρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δ. Ρούσσος): Βεζύρης, Κοκαβέσης, Ντούνης (42’ Ψωμίδης), Κατσαντώνης, Παπαδιώτης, Μπαρούνης, Πάγκας (75’ Πετράκης), Μαυρουδής, Σελμανάι, Κοκόλης (65’ Ντοβλετάκης), Μπέντας.

Μοιραστείτε το: