17/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013 - 20:14

Κέρδισαν και τον Ατρόμητο οι Νέοι του Απόλλωνα (pics)

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ20 ΤΗΣ «ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ»

Το δύο στα δύο στις νίκες γοήτρου έκανε η Κ20 του Απόλλωνα εν μέσω προετοιμασίας… Οι Νέοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επικράτησαν με 1-0 σε φιλικό ματς της αντίστοιχης ομάδας του Ατρόμητου το απόγευμα της Τετάρτης (7/8), στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου, συνεχίζοντας νικηφόρα τα τεστ μετά το 4-1 επί του Πανιωνίου.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο ξεκίνημά της, όταν στο 3’ ο Μάριος Σελμανάι (στη ΦΩΤΟ κορυφής στα αριστερά) με σουτ μέσα από την περιοχή και από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των «μικρών» του Ατρόμητου, έπειτα από κάθετη πάσα του Ντούνη.

Το παιχνίδι, πάντως, ήταν αμφίρροπο, με τον Απόλλωνα να κερδίζει στα σημεία, αφού κατά τα άλλα ήταν μετριότατο, με πολλά λάθη, ελάχιστες τελικές μπροστά στις δύο εστίες και κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής…

Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 34’, όταν η κεφαλιά του Μπαστακού σταμάτησε στο δοκάρι…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και δεν καταγράφηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σωτήρης Ρίζος): Θεοδωράκης, Καραγιάννης, Τζιτζικαλάκης, Κωστούλας, Κρητικός, Ζήνωνος, Κομνηνός, Παπαδάκος, Δήμου, Κονταξής, Μπαστακός.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χατζηβασιλακός, Γκιγκιζιάν, Τσατσόπουλος, Δηλαβέρης, Χατζηστάμου, Σιδηρόπουλος, Βαρδακώστας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Σταματόπουλος, Ξανθόπουλος, Ζαχαρίου, Φερεντίνος, Μεταλλινός, Καλλέργης, Ντούνης, Μιχαλάρης, Μπέντας, Σελμανάι, Αυγέρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μέτσκα, Μάντζιος, Μαυρουδής, Χατζής, Γαβριηλίδης, Κοκαβέσης, Σιγάλας, Παπαευθυμίου, Καραβατάκης, Γεωργακόπουλος, Μπούσκος, Κοτσέκου.

ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ A-SPORTS.GR:

Ο Ζήνωνος για τον Ατρόμητο ανάμεσα σε τρεις Απολλωνιστές (Μιχαλάρη, Ντούνη, Σελμανάι)…

Σουτ του Δήμου προς την εστία του Απόλλωνα, παρακολουθεί σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ Σταματόπουλος

Η μεγαλύτερη φάση για τους Περιστεριώτες, με τον Μπαστακό να έχει πιάσει την κεφαλιά, η οποία θα καταλήξει τελικά στο δοκάρι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Ο Δηλαβέρης για τον Ατρόμητο υπό την ασφυκτική πίεση του Χατζή για τον Απόλλωνα

Μονομαχία Γκιγκιζιάν - Κοκαβέση, που φαίνεται να βγάζει νικητή τον παίκτη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Στο κέντρο και ιπτάμενοι οι Μπαστακός και Σιγάλας

Ο Μαυρουδής προσπαθεί να ξεφύγει για λογαριασμό του Απόλλωνα από τον Χατζηστάμου

 

Μοιραστείτε το: