19/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013 - 18:22

Επιδημία τελικά στους «κυανόλευκους»

ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ ΟΙ ΚΑΜΑΡΑ, ΓΚΟΥΕΛΑ, ΒΕΡΤΖΟΣ

Από το κακό στο χειρότερο… Η αδιαθεσία των Διαμάντη, Δεληζήση με τα συμπτώματα στομαχικών διαταραχών μαζί με δέκατα τελικά δεν ήταν τυχαία.

Η αποστολή του Απόλλωνα «χτυπήθηκε» από επιδημία, καθώς προβλήματα με τα ίδια συμπτώματα αντιμετωπίζουν από το μεσημέρι της Πέμπτης (1/8) οι Τζον Καμαρά, Φρανκ Γκουέλα και Άγγελος Βέρτζος (οι δύο πρώτοι, μάλιστα, έμειναν στο ξενοδοχείο, ενώ ο τρίτος άρχισε να νιώθει αδιαθεσία καθ’ οδόν προς τη Νεοκαισάρεια).

Έτσι, το φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα γίνει με πολλές απουσίες για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», στην οποία υπάρχει προβληματισμός για το πώς θα περιοριστεί άμεσα η ίωση, καθώς, εάν συνεχίσει με ανάλογους ρυθμούς, υπάρχει κίνδυνος να αποδεκατίσει για ένα με δύο 24ωρα την αποστολή. Κι όλα αυτά καθώς, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, υπάρχει το Σάββατο (3/8) και το δυνατό φιλικό με τον Παναιτωλικό στη Νάουσα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την πρόκληση της ίωσης αναφέρουν ότι το πρόβλημα προέκυψε πιθανότατα από το νερό στη διάρκεια του δείπνου μετά το φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Έδεσσα.

Μοιραστείτε το: