20/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 - 23:11

Εξάσκηση των Απολλωνιστών στα πέναλτι!

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ…  

Απόλλων έτοιμος για όλα! Με εκτελέσεις πέναλτι απ’ όλους τους «κυανόλευκους» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την Παρασκευή (21/12) στη Ριζούπολη… Εκεί, δηλαδή, όπου στις 17.00 του Σαββάτου (22/12) ο Απόλλων υποδέχεται τον ΟΦΗ στη ρεβάνς του νικηφόρου για τους Κρητικούς 1-0 στο πρώτο ματς της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας…
Και η εξάσκηση από τη βούλα των έντεκα μέτρων δείχνει πως στον Απόλλωνα προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και πρωτίστως πως πιστεύουν ότι θα το παλέψουν, ώστε να ανατρέψουν το προβάδισμα του ΟΦΗ και να βρεθούν εκείνοι με το «εισιτήριο» της πρόκρισης για να αντιμετωπίσουν στους «16» τον Πανθρακικό.
Βέβαια, σε ό,τι αφορά τη βασική ενδεκάδα των «κυανόλευκων», με βάση αυτά που έδειξε ο Αλέκος Βοσνιάδης στο μεγάλο οικογενειακό διπλό της προπαραμονής της αναμέτρησης, φάνηκε πως θα επιλέξει μια μικτή ομάδα, η οποία θα έχει τέσσερις με πέντε διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Καλλιθέα.
Συγκεκριμένα, οι δέκα από τους έντεκα του αρχικού σχήματος φαντάζουν δεδομένοι και το ερωτηματικό βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ανάμεσα στον Νάσο Αθανασίου και τον Δημήτρη Κοτταρά, ωστόσο στο δίτερμα ένα κλικ πιο κοντά να φορέσει τα γάντια έδειξε ο νεαρός γκολκίπερ (έχει παίξει και στα δύο προηγούμενα ματς του θεσμού) αντί του πολύπειρου και βασικού τερματοφύλακα του Απόλλωνα.
Από εκεί και πέρα, οι νέες παρουσίες φάνηκε πως θα είναι ο Τρύφωνας Κρουσταλέλης στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής, ο Μιχάλης Κύργιας στο κέντρο της άμυνας, ο Σωτήρης Λεοντίου στα αμυντικά χαφ και ο Μιχάλης Μανιάς με τον πρώτο σκόρερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να παίζει στα πλάγια της επίθεσης (αρχικά τουλάχιστον ως δεξί επιθετικό χαφ-εξτρεμ).
Αναλυτικά, η πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα απαρτίζεται από τους: Αθανασίου (ή Κοτταρά), Χατζηζήση - Κρουσταλέλη (στα άκρα της αμυντικής γραμμής), Κύργια - Δεληζήση (δίδυμο στόπερ), Τσεμπερίδη - Λεοντίου (αμυντικά χαφ), Διαμαντίδη (σε ρόλο επιτελικού), Μανιά - Τσιλιγκίρη (στις πτέρυγες της επίθεσης) και Καραμαλίκη (σέντερ φορ).
Κοινώς, εκτός μένουν οι βασικοί με την Καλλιθέα Χιντζίδης, Κατσίκης, Διαμάντης, Ιασωνίδης.
Από εκεί και πέρα, η 18άδα θα ανακοινωθεί κατευθείαν στο γήπεδο από το Βοσνιάδη, δύο ώρες πριν από τη σέντρα…
«Με όποια μορφή και να παρουσιαστούμε θέλουμε να νικήσουμε», ανέφερε στις επίσημες δηλώσεις του ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την Παρασκευή (21/12) για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για να προσθέσει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θα ξεκουράσουμε κάποια παιδιά που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες. Όμως για εμάς αποτελεί κίνητρο το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από τη Superleague. Θα παίξουμε για να το διασκεδάσουμε. Άλλωστε βρισκόμαστε σε περίοδο γιορτών. Γι' αυτό θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα και να το ευχαριστηθεί. Θέλουμε να κλείσει καλά για εμάς το 2012 όπως καλά ξεκίνησε και η αγωνιστική περίοδος».
* Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» πριν από την τελευταία προπόνηση είδαν και βίντεο τόσο από το ματς πρωταθλήματος με την Καλλιθέα όσο και από αγώνες του ΟΦΗ…
* Στην περίπτωση που ο Απόλλων προκριθεί, θα βρει για τρίτη σερί σεζόν (!) απέναντί του τον Πανθρακικό, με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει επικρατήσει και τις δύο προηγούμενες φορές.

Μοιραστείτε το: