20/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 - 10:20

Επίπληξη σε Μπάκο και Καϋμενάκη

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης δεν θα πληρώσουν ακριβά το -ομολογουμένως- δικαιολογημένο ξέσπασμά τους για τη διαιτησία του τελικού Κυπέλλου.

Κατά των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με αφορμή τις δηλώσεις που είχαν κάνει αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, όσο και τις ημέρες που ακολούθησαν, όμως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τους τιμώρησε με απλή επίπληξη και φυσικά την υποχρέωση να ανακαλέσουν τις δηλώσεις που είχαν κάνει εντός 20ημέρου.

Παράλληλα, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 800 ευρώ στην ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης και το ίδιο στο φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

* Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους: α) τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και β) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και στη δεύτερη χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ.

* Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους: 1) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2) τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΑΚΟ και 3) τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ για το αναφερόμενο στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικό αδίκημα και επιβάλλει ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό δηλώσεων με δημοσίευση αυτών εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν».

Μοιραστείτε το: