26/04/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 - 13:22

Στα... μαλακά η Παναχαϊκή

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΕΛΕΓΚΤΕΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Υποχρεωμένη να ανακαλέσει για τρεις ανακοινώσεις που εξέδωσε σε διαφορετικές ημερομηνίες πριν από μερικούς μήνες είναι η ΠΑΕ Παναχαϊκή, έπειτα από αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Οι Αχαιοί τιμωρήθηκαν με απλή επίπληξη, όμως, για να μην τους επιβληθεί μεγαλύτερη τιμωρία, θα πρέπει εντός 20 ημερών να... πάρουν πίσω τα όσα είπαν στις 21/10/2012 για τη διαιτησία του αγώνα με τον Φωκικό, στις 4/11/2012 για το διαιτητή Αμπάρκιολη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή αλλά και στις 12/11/2012 για τη διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«* Κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέους τους Αλέξιο Κούγια και ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για μη συμμόρφωση σε απόφαση θεσμοθετημένου ποδοσφαιρικού οργάνου της ΕΠΟ, πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσης (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

* Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη της και τιμωρείται με επίπληξη και ανάκληση της από 21.10.2012 ανακοίνωσή της με δήλωση ότι "ανακαλεί την παραπάνω ανακοίνωση της με τις απαξιωτικές για την αξιοπιστία της ΚΕΔ επισημάνσεις-υπαινιγμούς και τους προσβλητικούς κατά του διαιτητή και των βοηθών του στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Φωκικό χαρακτηρισμούς (καμικάζι) και με το περιεχόμενό της δημιουργεί στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο". Η παραπάνω δήλωση θα δημοσιευθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσης στην εφημερίδα που δημοσιεύτηκε η επίμαχη ανακοίνωση (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

* Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη της και τιμωρείται με επίπληξη και ανάκληση της από 04.11.2012 ανακοίνωσή της με δήλωση ότι "ανακαλεί την παραπάνω ανακοίνωση με την οποία αποκαλεί τον διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2012-2013 Αμπάρκιολη “ψυχρό εκτελεστή και φρούτο της διαιτησίας” ομιλεί για “ρουσφέτι” του Προέδρου της ΕΠΟ Σαρρή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και με το όλο περιεχόμενό της δημιουργεί στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο". Η παραπάνω δήλωση θα δημοσιευθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσης στην εφημερίδα που δημοσιεύτηκε η επίμαχη ανακοίνωση (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

* Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη της και τιμωρείται με επίπληξη και ανάκληση της από 12.11.2012 ανακοίνωσή της με δήλωση ότι ανακαλεί την εν λόγω ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για "εσκεμμένα λάθη" των διαιτητών στον αγώνα της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2012-2013 και για "σύστημα παρανομίας" στο ποδόσφαιρο, καθόσον δημιουργείται στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο. Η παραπάνω δήλωση θα δημοσιευθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσης στην εφημερίδα που δημοσιεύτηκε η επίμαχη ανακοίνωση (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ)».

Μοιραστείτε το: