26/04/2024
Ομάδες | Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 - 13:10

Στασινόπουλος: «Γι' αυτό είπα ναι στον Ολυμπιακό Λαυρίου»!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ» ΣΤΟ A-SPORTS.GR

Έχει φάει τους πάγκους των επαγγελματικών κατηγοριών με το... κουτάλι, αφού έχει δουλέψει σε ένα... σωρό ιστορικούς συλλόγους, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της προπονητικής καριέρας του. Ο λόγος για τον Βασίλη Στασινόπουλο, ο οποίος από το πρωί της Πέμπτης (11/7) είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Το a-sports.gr επικοινώνησε με τον πολύπειρο κόουτς, ο οποίος μας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να γίνει κάτοικος... Νεάπολης και να αναλάβει το τιμόνι των «ερυθρολεύκων».

«Στον Ολυμπιακό Λαυρίου ήρθα για δύο λόγους... Ο πρώτος έχει να κάνει με την ομάδα. Είναι ένα ήσυχο σωματείο, με οργάνωση, ανοδική πορεία και δουλεύει σωστά. Ο δεύτερος και βασικότερος, θα έλεγα, είναι ο κ. Μιχάλης Τσίκλος. Είναι ένας πρόεδρος νοικοκύρης, που προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα, γι' αυτό και είπα το ναι. Επίσης, ως άνθρωπος είναι εξαιρετικός, είναι κύριος και σπανίζουν στον ποδοσφαιρικό χώρο της Ελλάδας τέτοιοι άνθρωποι...», απάντησε αρχικά ο 60χρονος προπονητής στην ερώτηση ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Όσο για τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στη Γ' Εθνική, ο Στασινόπουλος εξήγησε: «Σίγουρα στόχος μας είναι η παραμονή. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, υποβιβάζονται πολλές ομάδες και θέλουμε σε πρώτη φάση να μείνουμε στην κατηγορία. Από τη μεριά μας, θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε και να κρατήσουμε την ομάδα...».

Τέλος, ο πολύπειρος προπονητής γύρισε για λίγο στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην πρώην ομάδα του, τον Περαμαϊκό. Ο Στασινόπουλος θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρώην πλέον πρόεδρο των «πράσινων» Θεόδωρο Κουντούρη και εξήγησε πως είναι κρίμα που ένα τέτοιο σωματείο διαλύεται. «Δυστυχώς για τον Περαμαϊκό, τα πράγματα δεν είναι καλά. Αποφάσισα να φύγω από τη στιγμή που αποχώρησε και ο κ. Κουντούρης. Ήταν ένας άνθρωπος σωστός, που πλήρωνε πάντα στην ώρα του, η ομάδα ήταν οργανωμένη και σαφέστατα η αποχώρησή του από το σωματείο είναι τεράστιο πλήγμα. Εγώ απλά θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ...», ήταν τα λόγια του.

Μοιραστείτε το: