01/05/2024
Ομάδες | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 - 17:04

Σεφτέ με Χάλαρη η Μαγούλα

Ο 3ΟΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ο χορός των μεταγραφών άνοιξε στον Αστέρα Μαγούλας. Οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν προσεκτικά και με γνώμονα την ενίσχυση στα μετόπισθεν ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Χάλαρη. Ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου και έρχεται για να δυναμώσει το κέντρο της άμυνας και να δώσει περισσότερες λύσεις στον Αντώνη Πριόνα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι υπογραφές με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Ρόκα έπεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, το πρωί της Πέμπτης 10/1 για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών και το καλοκαίρι θα συζητηθεί εκ νέου η περίπτωση ανανέωσής του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, Κέρκυρα, Ηλυσιακό, Καλλιθέα, Καλλονή και Βύζαντα Μεγάρων, ενώ το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Μανδραϊκού (Περιφερειακό Πρωτάθλημα), απ' όπου και έμεινε ελεύθερος. Ο Χάλαρης ξεκίνησε ήδη προπονήσεις και τίθεται στα πλάνα του Πριόνα για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής (Τετάρτη 16/1) με τον Πανηλειακό στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Μοιραστείτε το: