15/12/2025
Ομάδες | Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 - 11:10

Επικοινώνησαν Μιχαλάκης - Σάμιος

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ A-SPORTS, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΕΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ

Επικοινωνία... κορυφής έτσι ώστε να δοθούν εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε με τον Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς και τα όσα επώθηκαν και γράφτηκαν μετά το ματς της Δόξας Δράμας με την Καλλονή υπήρξε το πρωί της Πέμπτης (11/4).

Οι Μυτιληνιοί μπορεί να εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του A-SPORTS, λίγες ώρες νωρίτερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του στη Δόξα Δράμας Θανάση Σάμιο.

Ο ισχυρός παράγοντας της Καλλονής ζήτησε να μάθει εάν η επίσημη Δόξα Δράμας υιοθετεί τα σενάρια που προέκυψαν (άλλωστε, ο Αντώνης Κασδοβασίλης άφησε υπόνοιες στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς), όμως ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» τού είπε ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι. Όσα έκανε ο Μιλένκοβιτς αφορούν δικό του θέμα και όχι δικό μας», φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Σάμιος, ο οποίος εξέφρασε (για ακόμα μία φορά) και την πρόθεσή του να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με όλη αυτή την παραφιλολογία.

Παράλληλα, μεταξύ Μιχαλάκη και Σάμιου τέθηκε το θέμα της φιλοξενίας της οποίας έτυχε η αποστολή της Καλλονής στη Δράμα. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος των Μυτιληνιών ρώτησε τον Θανάση Σάμιο αν υπήρξε κάποιο θέμα στο ματς του πρώτου γύρου, με τον τελευταίο να του λέει: «Όχι. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν ευχαριστημένοι από τη δική σας φιλοξενία».

Μοιραστείτε το: