24/04/2024

/
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
28/04/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
-
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
3
-
1
Εξέλιξη αγώνα
20:57

Ευχαριστούμε, που μείνατε στο a-sports.gr, από τον Δημήτρη Δημητρίου, που ήταν στο "Γ. Καραϊσκάκης", καλή συνέχεια.

20:54
Σχόλιο

Δίκαια ο Ολυμπιακός συνεχίζει, πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα ο ΠΑΣ, του έβαλε δύσκολα. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Αργυρή Γιαννίκη. Κατοχή στο 52% έναντι 48% για τους νικητές, 12 τελικές οι Πειραιώτες έναντι 8 του "Άγιαξ της Ηπείρου".

20:53

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του από τη ρεβάνς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ μετά το προβάδισμα των Θεσσαλονικέων στο ΟΑΚΑ με 0-1 στο πρώτο ματς.

20:52
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

Λήξη αναμέτρησης, τελικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1.

20:49
Κίτρινη Κάρτα

90'+4: Κίτρινη στον Παντελάκη (για φάουλ στον Σα, σωστή η κάρτα)

20:48
Αλλαγή

90'+3: Πέμπτη αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό. Ο Βρουσάι στη θέση του Μασούρα.

20:48

90'+2: Ο Μασούρας στο έδαφος από μαρκάρισμα του Παντελάκη, σε πρώτο χρόνο δεν υπάρχει επαφή σε δεύτερο φαίνεται ότι τον βρίσκει. Φωνάζουν από τον πάγκο του Ολυμπιακού για πέναλτι. Δεν το δίνει ο Ρατσκόφσκι.

20:47

90'+1: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Σουτ απέξω και δεξιά τυου Σάλιακα, ο Καρτάλης βάζει το πόδι, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σα.

20:46

Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων...

20:45
Κόκκινη Κάρτα

89': Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Χολέμπας για φάουλ στον Κάστρο. Τον είχε προειδοποιήσει ο ρέφερι σε άλλη φάση. Σωστή η κόκκινη. Με δέκα παίκτες θα τελειώσει το ματς ο Ολυμπιακός.

20:45

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα από τα δεξιά, περνά ανεκμετάλλευτο.

20:42
Κίτρινη Κάρτα

86': Κίτρινη στον Σεμέδο (για σκληρό φάουλ στον Καρτάλη, σωστή η κάρτα).

20:39
Αλλαγή

84': Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Σίλβα αντί Εμβιλά και Χασάν αντί Ελ Αραμπί.

20:37
Οφσάιντ

82': Οφσάιντ ο Κρίζμαν, σωστή υπόδειξη.

20:34
Σχόλιο

Ο Ολυμπιακός μετά το 3-1 βρίσκει πολλούς διαδρόμους και έχει χάσει αρκετές φορές το τέταρτο γκολ εκμεταλλευόμενος ότι ο ΠΑΣ έχει στρέψει την προσοχή του στην επίθεση, παίζει ψηλά και έχει αποδυναμώσει το κέντρο του. Ούτως ή άλλως οι Γιαννιώτες θέλουν δύο γκολ για να προκριθούν και σωστά πράττουν παίζοντας τα όλα για όλα.

20:33
Απόκρουση

77': Ο Βαλμπουενά βγάζει από τα αριστερά σε Μασούρα, σουτ μέσα από την περιοχή, λίγο πριν το σημείο του πέναλτι, υπό πίεση, ο Λοντίγκιν μπλοκάρει.

20:30
Απόκρουση

74': Ωραίο σουτ Καρτάλη από τα δεξιά και έξω από το ημικύκλιο, στην αγκαλιά του Σα.

20:28
Corner

73': Κόρνερ για τον ΠΑΣ από τα αριστερά με τον Καρτάλη, καλοτραβηγμένο και αυτό, όπως όλα τα στημένα που χτυπά ο εν λόγω άσος του "Άγιαξ της Ηπείρου", η μπάλα βγαίνει δύσκολα από τα καρέ του Ολυμπιακού.

20:27
Αλλαγή

71': Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά αντί Κάμαρα και Μπρούμα.

20:26

70': Φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι από τον πάγκο για ένα τράβηγμα του Σεμέδο στιγμιαίο στον Κάστρο. Για πέναλτι... Εύκολο το πέσιμο.

20:26
Corner

70': Κόρνερ για τον ΠΑΣ από τα αριστερά με τον Καρτάλη, περνά ανεκμετάλλευτο.

20:25
Αλλαγή

69': Δύο ακόμα αλλαγές μαζί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Λώλης και Κάργας αντί Εραμούσπε και Μιλιντσεάνου.

20:23
Out

68': Ελ Αραμπί ανοίγει για Μπρούμα, από θέση μλέσα αριστερά αυτή τη φορά, σουτ πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

20:21
Απόκρουση

66': Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ελ Αραμπί βγάζει σε Μπρούμα, μπαίνει μέσα στην περιοχή και δεξιά, σουτ, μόνος μπροστά από τον Λοντίγκιν, με τα πόδια σωτήρια διώχνει ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.

20:20
Απόκρουση

65': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κάμαρα έβγαλε σε Μασούρα, μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και σπάει προς τα πίσω, ο Μπρούμα σε θέση τετ α τετ, σουτ, πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

20:19
Out

64': Σουτ Κρίζμαν από θέση μέσα δεξιά και πλάγια, βάζει το πόδι και διώχνει σε κόρνερ ο Σεμέδο. Εκτελεί από τα δεξιά ο Καρτάλης, η μπάλα απομακρύνεται.

20:16

Ξανά ματς μετά από δύο λεπτά. Συνεχίζει και ο Σα κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών.

20:15

Έχει ένα πρόβλημα και ο Σα... Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού είναι από πάνω του.

20:14

Ελέγχεται από το VAR η φάση, δεν υπάρχει οφσάιντ, μετρά το γκολ κανονικά.

20:13

Σουτ Ρεαμπτσιούκ από τα αριστερά, κόντρα, η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή και δεξιά στον Ελ Αραμπί, βγάζει συρτή σέντρα, δυνατό πλασέ από το σημείο του πέναλτι ο Μπρούμα και 3-1.

20:12
Goal

57': ΓΚΟΛ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

20:09
Out

53': Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Φάουλ από τα δεξιά με τον Καρτάλη για τον ΠΑΣ, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από τον Παντελάκη, η μπάλα περνά από την εστία και βγαίνει ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σα.

20:08
Κίτρινη Κάρτα

52': Κίτρινη σε Χολέμπας (γιατί κλώτσησε την μπάλα μακριά έπειτα από φάουλ...).

20:06

Ο Πρίσμαν από τα αριστερά και πλάγια δίνει σε Καρτάλη, προσποιήσεις και σουτ διαγώνιο από θέση μέσα αριστερά στα δίχτυα η μπάλα, 2-1.

20:06
Goal

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

20:04
Απόκρουση

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό από τα δεξιά πλασαριστά, γυρίζει η μπάλα και επιστρέφει στον Μασούρα απ' όπου ξεκίνησε, σουτ απέξω και δεξιά, δεν έχει πρόβλημα ο Λοντίγκιν.

20:03
Corner

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Τραγικό λάθος Εραμούσπε σε σέντρα του Χολέμπας από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί κερδίζει την μπάλα σε θέση βολής σουτ, κάνει την προβολή ο Εραμούσπε, διορθώνει την γκάφα του και κόρνερ. Άγγιξε το 3-0 ο Ολυμπιακός από

20:01
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

46': Έναρξη β' ημιχρόνου... Κρίζμαν αντί Ελευθεριάδη και Μπρένερ αντί Παμλίδη.

20:01
Αλλαγή

Δύο αλλαγές για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

19:49
Σχόλιο

Σκορ πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ ψάχνει δύο γκολ για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Έχει 45 λεπτά, αλλά τα δεδομένα είναι δύσκολα πολύ πια. Πολύ καλό ματς με εξαιρετικό ρυθμό ειδικά μέχρι το 30'. Οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους Πειραιώτες, καθώς πρέσαραν ψηλά.

19:46
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

Λήξη α' ημιχρόνου, Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα στο 2-0.

19:44
Κίτρινη Κάρτα

44': Κίτρινη στον Ανδρούτσο (για τράβηγμα φανέλας σε Καρτάλη, σωστή η κάρτα).

19:42

Σουτ Κάμαρα απέξω και δεξιά, η μπάλα με κόντρα από διώξιμο φτάνει στον Ελ Αραμπί, αλλάζει μαγικά πόδι στην μπάλα (από το δεξί στο αριστερό), ελευθερώνεται από τον Σάλιακα, που μοιραία τον... χάνει, σουτ από θέση μέσα αριστερά και 2-0.

19:41
Goal

41': ΓΚΟΛ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

19:36
Out

37': Οφσάιντ ο Μιλιντσεάνου, δεν σηκώνεται η σημαία και έτσι έχουμε κόρνερ για τον ΠΑΣ σε διώξιμο του Παπασταθόπουλου στην εξέλιξη της φάσης. Ο Καρτάλης από τα δεξιά στην εκτέλεση, η μπάλα βγαίνει από τα καρέ του Ολυμπιακού, σουτ μακρινό του Σάλιακα, πολλά μέτρα άστοχο.

19:27

Ο Ελ Αραμπί σουτάρει από τα 11 μέτρα, ξεγελά τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και 1-0.

19:26
Goal

26': ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!

19:25
Κίτρινη Κάρτα

26': Κίτρινη στον Πίρσμαν.

19:25
Πέναλτι

26': Σουτ Μπρούμα, ο Πίρσμαν καθώς προσπαθεί να διώξει απλώνει το χέρι του. Δίνει αμέσως το πέναλτι ο ρέφερι. Σωστή η απόβαση, υπάρχει παράβαση.

19:21
Απόκρουση

22': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούμα σε Ελ Αραμπί, που επιχειρεί το σουτ μέσα στην περιοχή, κόβεται με κόντρα η μπάλα και φτάνει σε Μασούρα, συρτό δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Λοντίγκιν μπλοκάρει.

19:18
Απόκρουση

19': Ο Ανδρούτσος από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή σε Ελ Αραμπί, στοπάρει, σουτάρει από το ύψος του πέναλτι υπό πίεση, ο Λοντίγκιν μπλοκάρει.

19:16
Out

17': Τρίτο σερί κόρνερ για τον ΠΑΣ... Από τα αριστερά αυτή τη φορά ο Καρτάλης, η μπάλα αρχικά βγαίνει από τα καρέ του Ολυμπιακού με τον Παπασταθόπουλου, σουτ απέξω , στα δεξιά του ημικύκλιου από τον Ελευθεριάδη, άουτ.

19:15
Corner

Νέο κόρνερ από τα δεξιά και πάλι ο Καρτάλης και η άμυνα του Ολυμπιακού απομακρύνει ξανά σε κόρνερ.

19:14
Corner

Κόρνερ για τον ΠΑΣ... Ο Καρτάλης στην εκτέλεση από τα δεξιά, ο Παντελάκης την κεφαλιά, η πάσα πάει πόρος τα μέσα, ο Σεμέδο με το κεφάλι σωτήρια σε νέο κόρνερ.

19:13
Απόκρουση

13': Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούμα γυρίζει το κορμί του και σουτάρει οριακά μέσα στην περιοχή, ακριβώς μετά την αριστερή πλευρά του ημικύκλιου, ο Λοντίγκιν σταθερά.

19:11
Απόκρουση

12': Κόρνερ για τον Ολυμπιακό... Ο Μασούρας από τα δεξιά στην εκτέλεση, η μπάλα απομακρύνεται εύκολα.

19:09
Out

9': Ο Ελευθεριάδης από τα αριστερά σε Παμλίδη, μέσα στην περιοχή "σπάει" προς τα έξω, σουτ Καρτάλη, άουτ.

19:06
Απόκρουση

7': Ωραία κάθετη του Ντομίνγκες σε Ελευθεριάδη, υπό πίεση σουτ μέσα στην περιοχή και λίγο δεξιά, χωρίς δύναμη, μαζεύει εύκολα ο Σα. Αυτή είναι και η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων.

19:04
Out

4': Σέντρα Μασούρα από τα δεξιά, κεφαλιά υπό πίεση Ελ Αραμπί από το ύψος του πρώτου δοκαριού, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, άουτ.

19:01
Έναρξη Αγώνα || Τέλος Αγώνα

1': Έναρξη αναμέτρησης...

18:57

Οι δύο ομάδες και οι ρέφερι κάνουν τώρα την επίσημη εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο...

18:45

Καλησπέρα σας από το "Γ. Καραϊσκάκης", είμαι ο Δημήτρης Δημητρίου και μαζί θα δούμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-1 του πρώτου ματς στους "Ζωσιμάδες".

01:01

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 της Μ. Τετάρτης (28/4).

Συνθέσεις - Διαιτητές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρεαμπτσιούκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Ελ Αραμπί.
Αναπ: Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Λαλά, Σουρλής.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Λοντίγκιν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.
Αναπ: Χουτεσιώτης, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Λώλης, Λιάσος, Μπρένερ, Κρίζμαν, Γροσδάνης.
Διαιτητικό team:
Διαιτητής: Ρατσκόφσκι (Πολωνία) Βοηθοί: Σιέκα (Πολωνία), Κούπσικ (Πολωνία) 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας) VAR: Φαν Μπέκελ (Ολλανδία) ΑVAR: Ντομπρίνιν (Πολωνία)