05/12/2023
Κύπελλο Ελλάδας | Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 - 17:48

Η Επιτροπή Κυπέλλου είπε: Τελικός στη Ριζούπολη!

Στις 26 Ιουλίου το ραντεβού Ολυμπιακού και ΑΕΚ * Εμείς σας το είχαμε πει, ακούστε τον ιδιοκτήτη & διευθυντή του a-sports.gr, Δημήτρη Δημητρίου 

Στο ΟΑΚΑ και το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα μπορούσε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μια ουδέτερη έδρα θα έπρεπε να βρει η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ και το ματς θα διεξαχθεί εντέλει στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, λοιπόν, κατέληξε η εν λόγω επιτροπή Κυπέλλου, σε μια απόφαση που είναι ήδη ειλημμένη και αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και την Παρασκευή (3/7) με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, ειδάλλως η επισημοποίηση της απόφασης θα γίνει μέχρι την προσεχή Τετάρτη (8/7).

Ο τελικός θα γίνει, αναμενόμενα κεκλεισμένων των θυρών, στις 26 Ιουλίου στις 21.00, με το a-sports.gr να σας έχει προϊδεάσει από τις 27 Ιουνίου μέσω του ιδιοκτήτη και διευθυντή του Δημήτρη Δημητρίου ότι η Ριζούπολη θα μπορούσε να αποβεί η καλύτερη λύση για το πού θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι και να δικαιώνεται...

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την έδρα του τελικού μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (από το 17ο λεπτό του video)

Μοιραστείτε το: