30/04/2024
Ομάδες | Τρίτη 9 Απριλίου 2013 - 20:15

Ο Δέλλας νέος προπονητής στην ΑΕΚ

ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ Ο «ΚΟΛΟΣΣΟΣ» ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ * ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ * ΣΤΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ, ΚΕΖΟΣ * ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Στα βαθιά και στα δύσκολα χωρίς δικαίωμα λάθους! Ο Τραϊανός Δέλλας είναι από το βράδυ της Τρίτης (9/4) ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, μετά το τέλος Έβαλντ Λίνεν λίγες ώρες νωρίτερα. Ο «Κολλοσός», ο οποίος είχε προσεγγιστεί από τους διοικούντες και τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τότε είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση, αυτή τη φορά είπε το «ναι» στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο, με τον οποίο έκλεισε τη συμφωνία.

Ο 36χρονος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε συνολικά για σχεδόν επτά χρόνια τη φανέλα της Ένωσης μέχρι πέρσι, οπότε κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, θα έχει δίπλα του ως βοηθό του τον μάνατζερ (και επίσης πρώην παίκτη της ΑΕΚ) Άκη Ζήκο.

Ο Δέλλας πιάνει αμέσως δουλειά και το πρωί της Τετάρτης (10/4) θα βρεθεί στα Σπάτα για να γνωρίσει και να προπονήσει τους «κιτρινόμαυρους». Μαζί με τον «Τράι» στο προπονητικό τιμ, εκτός του Ζήκου, θα είναι ο επίσης πρώην «κιτρινόμαυρος» Βασίλης Μπορμπόκης, ενώ στη θέση του γυμναστή επιστρέφει ο Κύπριος Αντώνης Κέζος (ήταν από τις βασικές επιθυμίες του Δέλλα).

Η συμφωνία με τον Δέλλα και το υπόλοιπο τεχνικό σχήμα ανακοινώθιηκε και επίσημα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τραϊανό Δέλλα. Ο Τραϊανός Δέλλας, που με τα χρώματα της ΑΕΚ έχει γράψει τη δική του ένδοξη σελίδα στην τεράστια ιστορία της ομάδας μας, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο και τον αντιπρόεδρο κ. Ηλία Μπρουσιανό, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Άμεσοι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κ.κ. Άκης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης. Γυμναστής θα είναι ο κ. Αντώνης Κέζος».

Μοιραστείτε το: