31/01/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 - 22:17

Παναθηναϊκός: Συνάντηση με τον ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία

Τα είπε με Μπαλτάκο ο γ’ αντιπρόεδρος των «πράσινων» Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Μετά τον Ολυμπιακό, συνάντηση με αντιπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε την Παρασκευή (2/12) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Ο Τ. Μπαλτάκος συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τον γ’ αντιπρόεδρο των «πράσινων», Λεωνίδα Μπουτσικάρη αναφορικά με το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας με τους δύο άντρες να τα λένε πάνω σε αυτό.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία θυμίζει την αντίστοιχη συνάντηση με τους Τάκη Αγραφιώτη και Κώστα Καραπαπά από πλευράς Ολυμπιακού και πως οι συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων θα συνεχιστεί προκειμένου να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σε συνέχεια των επαφών της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις ΠΑΕ της SuperLeague, με αντικείμενο τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ σύμφωνα και με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία».

Μοιραστείτε το: