26/09/2022
ΑΡΗΣ | Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:59

Άρης: «Αδιαπραγμάτευτη η φιλοξενία των αντιπάλων μας»

Τοποθετήθηκαν νέες ειδικές κάμερες ασφαλείας στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ξεκάθαρο κατέστησε ο Άρης στους φιλάθλους του ότι θέλει η συμπεριφορά τους να είναι κόσμια στα εντός έδρας παιχνίδια. Με ανακοίνωσή του την Τρίτη (20/9) τόνισε ότι η άψογη φιλοξενία θεωρείται αδιαπραγμάτευτη.

Σε αυτό το πλαίσιο τοποθετήθηκαν και νέες ειδικές κάμερες ασφαλείας ώστε να ταυτοποιούνται οι δράστες για την αποφυγή νέων αρνητικών συμπεριφορών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι, μετά από τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφάλειας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.

Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκόμενων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου.

Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση…».

Μοιραστείτε το: