17/08/2022
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 - 23:03

Λουτσέσκου: «Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ μαζί μας...»

Τις επόμενες μεταγραφές περιμένει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Καλό πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Δεν έκρυψε πάντως ο Ρουμάνος τεχνικός, μιλώντας στη Νοva, ότι θα ήθελε να έχει έτοιμο το 90% του ρόστερ και περιμένει τις επόμενες μεταγραφές.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε στη διαδικασία που σχηματίζεται ακόμα το γκρουπ. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες ακόμα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και κάθε ημέρα που περνάει είναι σημαντική.

Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ εδώ μαζί μας να δουλεύουμε με αυτό, αλλά είναι κάτι που έχουμε μάθει να βιώνουμε, δηλαδή, να έρχονται ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές, αλλά συνεχίζουμε με όσους έχουμε και περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες», είπε ο Λουτσέσκου.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που περιμέναμε από την προετοιμασία είναι να ετοιμαστούν σωστά οι ποδοσφαιριστές, να έχουν χρόνο προσαρμογής οι καινούργιοι, να δέσουν με τους παλιούς ποδοσφαιριστές και όταν τελειώσουμε την προετοιμασία να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες για το ποια θα είναι η ενδεκάδα.

Μιλώντας γενικά για την προετοιμασία, επικεντρωνόμαστε και στο νοητικό και ψυχικό κομμάτι, η δουλειά που κάνουμε δεν εξαρτάται από τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε, πιέζω πολύ στις προπονήσεις και τους ζητάω να ανταποκριθούν σε αυτή την πίεση γιατί είναι ένα από τα κομμάτια που θέλουμε να δουλέψουμε, γιατί ξέρουμε πως μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν.

Μιλώντας για το παιχνίδι, αυτό που μου αρέσει είναι η αφοσίωση των παικτών μου και η ενέργεια που έβγαλαν. Μίλαμε για ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά μας δίνει ψυχολογία».

Μοιραστείτε το: