17/08/2022
Μπάσκετ | Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 - 18:00

Χαρούμενος και συγκινημένος ο Ιτούδης

«Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας, θα προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ», δήλωσε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έφερε και τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη στις επάλξεις. Ο κόουτς μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τόσο τη χαρά του όσο και τη συγκίνηση του… 

Αναλυτικά, ο Ιτούδης είπε τα εξής την Παρασκευή (24/6): 

«Ο πρόεδρος προσπάθησε να με κάνει να συγκινηθώ. Η τιμή είναι μεγάλη. Δεν είμαι των πολλών είμαι και εγώ περήφανος που είμαι εδώ με όλους τους συνεργάτες να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας.

Μέσα σε 6-7 μέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε να γνωρίσουμε. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Θα προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ. Το ποιος είναι εδώ είναι πολύ σημαντικό. Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τους παίκτες και το πιο σημαντικό ήταν να κατανοήσουμε τα προσωπικά τους θέματα.

Η ΕΟΚ είναι ενήμερη για το θέμα Αντετοκούνμπο. Η ανταπόκριση είναι θετική. Ας περιμένουμε λιγάκι. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη χώρα να ηγείται σε άλλο τομέα. Είναι τιμή και υποχρέωση. 

Επικοινώνησα μόνο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Θα βρεθούμε με τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Δεν περισσεύει κάνεις προπονητής. Και λόγω της δουλειάς μας σε συλλογικό επίπεδο δεν μπορούν να είναι εδώ παρόντες. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ προπονητών. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κανενός η άποψη, η συμβολή, δεν περισσεύει». 

Μοιραστείτε το: