26/06/2022
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 - 13:30

Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε τον Ούμπιντες

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν πως ο Αργεντινός αποχωρεί κατόπιν δικής του επιθυμίας

Όλα κάποτε τελειώνουν... Ατρόμητος και Χαβιέρ Ούμπιντες τραβούν χωριστούς δρόμους για πρώτη φορά μετά το 2013. Οι Περιστεριώτες ήταν ο λόγος που γύρισε στην Ελλάδα ο Αργεντινός. Με τη φανέλα τους αγωνίστηκε σε 278 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πέρυσι κρέμασε τα παπούτσια του αναλαμβάνοντας πόστο.

Έναν χρόνο αργότερα αποχωρεί και από αυτή τη θέση. Ο Ούμπιντες θέλει να γυρίσει για οικογενειακούς λόγους στη χώρα του. Ο Ατρόμητος έκανε αποδεκτή την επιθυμία του, αλλά έριξε στο τραπέζι και μία πρόταση. Ο 40χρονος θα λειτουργεί ως σκάουτ στη Λατινική Αμερική και έτσι ο δίαυλος επικοινωνίας θα παραμείνει ανοιχτός έστω και υπό άλλες συνθήκες.

Η ανακοίνωση: «Ο «Ούμπι» εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την καθημερινότητα του Ατρόμητου, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, μαζί με την οικογένειά του, κάτι που φυσικά έγινε σεβαστό από τη διοίκηση που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, ο δεσμός του Ατρόμητου με τον Χαβιέρ Ούμπιδες δεν ολοκληρώνεται με αυτή την εξέλιξη, αφού ο Αργεντινός θα λειτουργεί ως σκάουτ της ομάδας μας στη Λατινική Αμερική, δηλώνοντας πάντα «παρών» έστω και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Ούμπιδες αποχαιρετά την Ελλάδα και το Περιστέρι έπειτα από εννιά χρόνια συνεχούς παρουσίας, στα οποία ως παίκτης πραγματοποίησε 278 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 29 γκολ και μοιράζοντας 48 ασίστ.

Ούμπι, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!».

Μοιραστείτε το: