25/06/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 - 15:24

Αστειότητες ΕΠΟ: Ξέχασαν να καλέσουν σε απολογία τον Κουτσοσπύρο και... αναβολή

Γκάφα από υπάλληλο της Ομοσπονδίας και η εκδίκαση πήγε στις τις 30 Μαΐου! * Μοιραία καθυστερούν τα μπαράζ * Στην αναμονή η Βέροια * Σε αναμμένα κάρβουνα Λαμία και Απόλλων Σμύρνης

Πόσο ανίκανοι πια; Η ΕΠΟ της ψευτο-εξυγίανσης αποδεικνύει καθημερινά πόσο αναξιόπιστη είναι και με πόσο προχειρότητα λειτουργεί… Αυτή τη φορά, από ένα λάθος στις κλήσεις σε απολογία στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού για τον παράνομο στοιχηματισμό αναβλήθηκε! 

Η εκδίκαση αρχικά είχε διαρρεύσει πως θα γινόταν στις 20/5, εν συνεχεία οι κλήσεις ανέφεραν ως ημερομηνία συζήτησης της υπόθεσης τις 25/5 και μετά το… λάθος πήγε για τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022!

Συγκεκριμένα, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εκ παραδρομής ο αρμόδιος υπάλληλος της ΕΠΟ ξέχασε να καλέσει σε απολογία τον Χρήστο Κουτσοσπύρο, ο οποίος είναι και το βασικό πρόσωπο όλης της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα και τα αποδεικτικά στοιχεία του κατηγορητηρίου εκείνος έπαιξε στοίχημα στην ομάδα του, ενώ ήταν αξιωματούχος (γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού) στο ματς με τον ΟΦΗ.

Γίνεται κατανοητό ότι η ΕΠΟ εκτίθεται συνεχώς και προσβάλλει πια τη μέση νοημοσύνη με τα απίστευτα καμώματα των ανθρώπων της… Αστειότητες δίχως τέλος.

Φυσικά αυτές οι εξελίξεις βάζουν όλο και πιο πίσω το σε εκκρεμότητα μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τον 13ο της Σούπερ Λίγκας 1, που θα είναι είτε η Λαμία (αν δεν τιμωρηθεί με υποβιβασμό ο Παναιτωλικός) είτε ο Απόλλων Σμύρνης (αν τιμωρηθούν οι Αγρινιώτες). Άπαντες σε αναμονή και αναμμένα κάρβουνα… 

Μοιραστείτε το: