25/06/2022
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 - 13:35

Στην COSMOTE TV για τρία χρόνια ο Ολυμπιακός!

Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Πειραιώτες έως το 2025 * Μυθικό το συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα!

Μεγάλη επιτυχία για την Cosmote TV, η οποία θα έχει ως το πιο βαρύ πυροβολικό της στις μεταδόσεις της τον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι», που είναι η πλέον εμπορική ελληνική ομάδα εγκαταλείπει μετά από πολλά χρόνια τη NOVA και θα είναι έως το 2025 στα κανάλια του ΟΤΕ.

Κατά πληροφορίες, το συμβόλαιο θεωραίται μυθικό για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς υπολογίζεται πως οι Πειραιώτες θα εισπράξουν σε αυτή την τριετία ένα ποσό που φτάνει συνολικά τα 55.000.000 ευρώ!

Η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού την Τετάρτη (18/5) αναφέρει τα εξής:«Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο ‘‘γήπεδο’’ της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής. 

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των ‘‘Πειραιωτών’’ με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων. 

Οι αγώνες του Ολυμπιακού έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2022-23 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες εμπορικών ομάδων, την πλειονότητα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Super League, μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.». 

Μοιραστείτε το: