02/06/2023
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 - 19:58

Έξαλλοι στο Αγρίνιο με Κλάτενμπεργκ για τον ορισμό του Τζήλου!

Βολές κατά του Άγγλου αρχιδιαιτητή ρίχνουν στον Παναιτωλικό για την επιλογή του Θεσσαλού ρέφερι στον αγώνα με τον Άρη

Βράζουν στον Παναιτωλικό με τον Κλάτενμπεργκ και τους ορισμούς του! Οι Αγρινιώτες χαρακτηρίζουν προκλητικό τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, με αφορμή τον ορισμό του Τζήλου στο παιχνίδι της Κυριακής (30/1 στις 15:00) για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 ανάμεσα στα «καναρίνια» και τον Άρη.

Οι Αγρινιώτες έχουν εκφράσει κατά καιρούς πολλά παράπονα για τον Θεσσαλό ρέφερι, με πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες , με τη λήξη του οποίου η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε βγάλει ανακοίνωση, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όλη η Ελλάδα είδε τον βιασμό της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο».

Μετά από το συγκεκριμένο ματς, τα «καναρίνια» είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούν σε καμία των περιπτώσεων να οριστεί ξανά σε παιχνίδι τους ο Τζήλος, ωστόσο αυτό συνέβη την Παρασκευή (28/1) και στο Αγρίνιο όντας ενοχλημένοι κατηγορούσαν τον Κλάτενμπεργκ λέγοντας υποτιμητικά προς το πρόσωπό του ότι «στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας ο Κλάτενμπεργκ όρισε σερί τους δύο διαιτητές που ζητήσαμε εξαίρεση! Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…».

Μοιραστείτε το: