26/05/2022
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 - 22:28

Μαρτίνς: «Το χειρότερο παιχνίδι στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε απογοητευτική την εμφάνιση κόντρα στην Αντβέρπ

Πολύ κακός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντβέρπ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής είπε ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» σε ευρωπαϊκό παιχνίδι μ' εκείνον στον πάγκο.

Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν:

Δεν θέλουμε να σταθούμε τόσο πολύ στο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως ως προς την ένταση που δεν έβγαλε η ομάδα σας. Δεν θυμόμαστε άλλο τέτοιο παιχνίδι να μην βγάζετε ένταση ως ομάδα.

«Συμφωνώ απόλυτα. Σήμερα κάναμε λάθη και ο προπονητής και οι παίκτες. Συμφωνώ μαζί σας. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό».

Απέναντί σας είχατε μία αθλητική ομάδα και δεν βρήκατε λύσεις. Όπως και στη Φρανκφούρτη.

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι από εμάς. Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο ματς. Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη. Όμως γενικότερα εμείς ήμασταν το πρόβλημα. Ήμασταν απογοητευτικοί. Δεν εμφανίσαμε καθόλου τα πράγματα που περιμέναμε. Ήξερα ότι σήμερα μπορεί να μην γινόταν το καλύτερο ματς από την πλευρά μας. Δεν περίμενα όμως, τόσο απογοητευτική εικόνα. Σίγουρα περίμενα πολλούς ποδοσφαιριστές, περισσότερα πράγματα. Έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά κάποιοι ακόμα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που περιμένουμε. Γενικότερα αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μας ήταν ότι επρόκειτο για μία επίδειξη ενός φτωχού παιχνιδιού».

Ο Παπέ Σισέ παίρνει συνεχώς ανόητες κάρτες. Του έχετε μιλήσει; Κάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα.

«Φυσικά και συμφωνώ μαζί σας. Έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του και ήρεμα, αλλά και έχω μαλώσει μαζί του. Πρέπει να έχει συναισθηματικό έλεγχο. Η χρονιά είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές εκτός δράσης για τέτοιους λόγους. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και αυτό που περιμένουμε είναι βελτίωση των κεντρικών παικτών, θέλομε πιο αποτελεσματικούς τους κεντρώους. Το δυνατό κέντρο είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κέντρου. Περιμένω πολύ γρήγορα να δούμε βελτίωση. Πάντα έλεγα ότι η Αντβέρπ είναι καλή ομάδα και ότι από λεπτομέρειες έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σήμερα το απέδειξε».

Μοιραστείτε το: