26/05/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 - 22:13

ΠΣΑΠ: Θα υπάρξει συνεργασία με Αυγενάκη, Μαυρωτά για τα λεφτά που οφείλονται σε πολλούς παίκτες

Τι είπε ο Μπαντής μετά τη συνάντηση με την αθλητική ηγεσία

Tα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ένα σωρό ποδοσφαιριστές με λεφτά που τους οφείλονται από πολλές ΠΑΕ εξέθεσε την Τετάρτη (20/10) η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ στη συνάντηση που είχε με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρωτά.

Οι εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματιών παικτών ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού να δοθεί άμεσα λύση για να πάρουν τα χρήματά τους οι παίκτες και θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην ενημέρωση του ΠΣΑΠ αναφέρονται τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του ΠΣΑΠ με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού. Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τον ΠΣΑΠ και αφορούν σε παλιές οφειλές των ΠΑΕ προς χιλιάδες ποδοσφαιριστές.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Μπαντής στάθηκε στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιριστών. “Δόθηκαν από τον ΠΣΑΠ όλα τα αναγκαία δεδομένα και στοιχεία, αναφέρθηκαν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης και προτάθηκαν λύσεις.

Οι πλευρές δεσμεύτηκαν για περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά».

Μοιραστείτε το: