19/09/2021
ΠΑΟΚ | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 - 23:45

Μουργκ: «Πρέπει και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το Κόνφερενς Λιγκ...»

Αυτό τόνισε ο μέσος του ΠΑΟΚ για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Τα φιλικά τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, έρχονται τα επίσημα παιχνίδια σιγά σιγά και ο Τόμας Μουργκ τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν να είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

«Κάναμε σκληρές προπονήσεις και δυνατά παιχνίδια εδώ στην Ολλανδία. Ο προπονητής έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα νομίζω πώς ήταν θετικά για εμάς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις επόμενες ημέρες και την πρεμιέρα μας στο Κόνφερενς Λιγκ.

Πρέπει να είμαστε. Ο προπονητής θέλει πολλά από εμάς και εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Πρέπει και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι», είπε στο PAOK TV o Aυστριακός μέσος.

Για τη δική του παρουσία στους αγώνες σχολίασε: «Το έχω πει πολλές φορές πως δεν με απασχολούν αυτά. Είναι ωραία όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, αλλά ok ακόμη είμαστε στην αρχή.

Θα έρθουν τα σημαντικά παιχνίδια τώρα και θέλουμε να είμαστε στο 100%. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και στα παιχνίδια που έρχονται με γκολ και ασίστ».

Μοιραστείτε το: