19/09/2021
ΔΙΑΓΟΡΑΣ | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 - 18:09

Άμεσος συνεργάτης του Θεοδοσιάδη στον Διαγόρα ο Μπιτσώρης

Ο 31χρονος αναλυτής ανακοινώθηκε από τους Ροδίτες

Την πρόσληψη του Σάββα Μπιτσώρη στη θέση του άμεσου συνεργάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη ανακοίνωσε την Κυριακή (25/7) ο Διαγόρας.

Ο 31χρονος αναλυτής δούλευε μέχρι τώρα στην Εθνική Παίδων, ενώ ήταν και προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Φωστήρα Καισαριανής.

Αναλυτικά: «Ο Σάββας Μπιτσώρης, με ειδικότητα στην ανάλυση, θα είναι φέτος ο συνεργάτης του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα του Διαγόρα, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της “Super League 2”. Ο Μπιτσώρης, 31 ετών από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Φιλοσοφική Αθηνών. Έχει προπονητικό δίπλωμα UEFA A, είναι διπλωματούχος στο Performance Analysis, ενώ μιλά τρεις ξένες γλώσσες.

Έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Εθνική Παίδων Κ17 (2019-σήμερα, με προπονητή τον Τάσο Θέο) και είναι Εκπαιδευτής Ανάλυσης Ποδοσφαίρου στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (2020-σήμερα). Σαν προπονητής συνεργάσθηκε με την γυναικεία ομάδα του Φωστήρα Καισαριανής (2019-2021) στη Γ' Εθνική. Η διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες».

Μοιραστείτε το: