24/09/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 - 20:38

«Καμπάνα» για Βλάχο και πρόστιμο στον Θεσπρωτό

Ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» της Ηγουμενίτσας τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής * Απαλλαγή για Πανσερραϊκό

Mε 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κα τιμωρήθηκε ο γενικός αρχηγός του Θεσπρωτού, Παρασκευάς Βλάχος.

Παράλληλα, θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 500 ευρώ για τη συμπεριφορά του, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» της Ηγουμενίτσας τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2-Football League με πρόστιμο 500 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, απαλλάχτηκε ο Πανσερραϊκός για το πειθαρχικό παράπτωμα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Θεσπρωτός Κοζάνης πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου πεντακοσίων (500) ευρώ και στον Παρασκευά Βλάχο πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Πανσερραϊκός από το αποδιδόμενο σε αυτήν πειθαρχικό παράπτωμα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή».

Μοιραστείτε το: