21/09/2021
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 - 00:30

Τέλος ο Γκούρτσας από τον Πανσερραϊκό

Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή, αναφέρουν τα «λιοντάρια» για τον μέχρι τώρα αρχηγό τους * Το μήνυμα του 31χρονου επιθετικού

Παρελθόν αποτελεί πια για τον Πανσερραϊκό ο Δημήτρης Γκούρτσας, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (20/7).

Ο 31χρονος επιθετικός, πάντως, φεύγει ως φίλος από τα «λιοντάρια», που τον ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά του και τονίζουν ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει, οτι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας των “λιονταριών”, ο αρχηγός της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Γκούρτσας, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν μαζί μας στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού.

Τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει, με την πόρτα της ομάδας μας, να παραμένει ανοιχτή για εκείνον στο μέλλον, ώστε να πετύχουμε κι άλλους σημαντικούς στόχους μαζί».

Από την πλευρά του, ο μέχρι τώρα αρχηγός του Πανσερραϊκού, σε ανάρτησή του στα social media, ανέφερε τα εξής: «Έφτασε δυστυχώς η μέρα που δεν θα συνεχίσουμε μαζί.Μια μέρα που ήταν πολύ διαφορετική στο μυαλό μου. Ήρθα έφηβος και φεύγω άντρας.Φευγω γεμάτος καθώς έζησα τα πάντα..Υποβιβασμούς, ανόδους, χαρές και λύπες. Νιώθω περήφανος που σε όλες τις δύσκολες στιγμές του Πανσερραϊκού ήμουν πάντα παρών. Που ηγήθηκα της ομάδας όταν αυτή έφτασε στην χαμηλότερη κατηγορία της ιστορίας της και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου να φύγει από τα χαμηλά..

Ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα και αγωνίστηκα σε όλες τις κατηγορίες και έγινα αρχηγός της αγαπημένης μου ομάδας.. Ευχαριστώ όλους του συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.. Ευχαριστώ την διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της νέας εποχής του Πανσερραϊκού. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Όταν φεύγεις από το σπίτι σου δεν λες αντίο αλλά εις το επανιδείν!!!».

Μοιραστείτε το: