21/09/2021
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 - 19:01

Για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Περέα

Και με τη... βούλα στους Ηπειρώτες ο Κολομβιανός επιθετικός

Την ένταξη του Χουάν Χοσέ Περέα στο ρόστερ επισημοποίησε τη Δευτέρα (19/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και δηλώνοντας ανυπόμονος να παίξει σε γεμάτα γήπεδα.

Αναλυτικά: «H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό, Juan-Josè Perea.

Ο Perea πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στα Ιωάννινα με την άφιξη του, ενώ αντίστοιχα τα εργομετρικά τα ολοκλήρωσε στα 3-5 πηγάδια, οπού και βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία. Σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα 3 έτη με την ομάδα μας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Βόλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ήταν στην U19 της Porto και την Escofutuper.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση με τον ΠΑΣ και ανυπομονώ μετά από καιρό να αγωνιστώ σε γεμάτα γήπεδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους”».

Μοιραστείτε το: