17/05/2021
ΑΡΗΣ | Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 - 12:33

Σούντγκρεν: «Ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Ο 30χρονος Σουηδός μπακ μίλησε για το μέλλον του σε Μέσο της πατρίδας του

Συνέντευξη στην σουηδική ιστοσελίδα «Εxpressen» παραχώρησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή του παρουσία στον Άρη.

Παράλληλα, ο 30χρονος δεξιός μπακ μίλησε για τον Μίκαελ Ένινγκ και τον παραγκωνισμό του από τον Γερμανό τεχνικό, ενώ σχολίασε το πως άλλαξαν τα δεδομένα για τον ίδιο όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Άκης Μάντζιος.

Τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην επιθυμία των «κίτρινων» να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σουηδός δεξιός μπακ:

Για τον ερχομό του στον Άρη: «Όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο».

Σχολιάζοντας τις αλλαγές στους «κίτρινους», είπε: «Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά δεν είχα πολύ χρόνο. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο.

Στην Ελλάδα είναι αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν».

Για το μέλλον του: «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση. Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατί δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε».

Μοιραστείτε το: