13/04/2021
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 - 19:36

Ταουσιάνης: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα»

Ο 48χρονος προπονητής ανέφερε ότι τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο Διαγόρας έβγαλαν κόπωση

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Διαγόρας και Εργοτέλης έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες και για τις δύο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα 2.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε πως το Χ με τους Ροδίτες δεν αφήνει ικανοποιημένους τους «κιτρινόμαυρους», ενώ επεσήμανε πως και οι δύο σύλλογοι έβγαλαν κόπωση αλλά πάλεψαν μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κόουτς του Εργοτέλη:

«Το σημερινό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους επειδή πιστεύω ότι είχαμε περισσότερα καλά διαστήματα απ' τον αντίπαλο ή ενδεχομένως περισσότερες στιγμές και προϋποθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και απ' το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την υπεραριθμία στα τελευταία λεπτά.

Από εκεί και πέρα παρακολουθήσαμε δύο καλές αλλά πιεσμένες ομάδες οι οποίες κατά τη δική μου άποψη έβγαλαν και μια κόπωση, όμως πάλεψαν μέσα στο γήπεδο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σύντομα αλλά και γενικότερα να δουλέψουμε για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να είμαστε μέσα στο γκρουπ των έξι πρώτων ομάδων».

Μοιραστείτε το: