13/04/2021
ΧΑΝΙΑ | Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 - 18:23

Παπαδόπουλος: «Να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές...»

Ο 49χρονος τεχνικός τόνισε πως τα Χανιά πήραν μία σπουδαία νίκη επί του Ο.Φ. Ιεράπετρας

Ξέφρενη πορεία κάνουν στο δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας 2 τα Χανιά, που νίκησαν και τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα και έφτασαν τα τέσσερα συνεχόμενά εκτός έδρας τρίποντα.

Στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως τα «δελφίνια» πρέπει να μείνουν το ίδιο σοβαρά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, ενώ επεσήμανε ότι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και πως αυτό μένει στο τέλος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κόουτς των Χανίων:

«Είναι μια σπουδαία νίκη για μας γιατί αυτό που κερδίσαμε σήμερα, ν’ ανέβουμε μία θέση στη βαθμολογία είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το ματς δεν ήταν πολύ καλό… Αυτό που μας ενδιέφερε, ήταν το αποτέλεσμα και αυτό πήραμε.

Θεωρώ πως η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, μια αξιόλογη πορεία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως τώρα είναι να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική περίοδο, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με μια καλή ομάδα.

Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους παρότι δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οπως είπα, αυτό που μετρά, είναι το αποτέλεσμα και αυτό στο τέλος μένει».

Μοιραστείτε το: