12/04/2021
ΞΑΝΘΗ | Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 - 10:59

Τεννές: «Να κάνουμε σερί νικών για να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες»

Ο έμπειρος τεχνικός της Ξάνθης αναφέρθηκε στον στόχο αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» μίλησε την Πέμπτη (4/3) ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος πρόσφατα διαδέχθηκε τον Τόνι Πόποβιτς στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως είναι ευλογία να δουλεύεις στην ομάδα της Θράκης, ενώ επεσήμανε ότι η διοίκηση έχει όραμα για το μέλλον και ας μην είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση των Ακριτών, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να κάνουν σερί νικών για να μπορέσουν να πλησιάσουν τις άλλες ομάδες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές:

Για το προσωπικό ρεκόρ με τις επτά ανόδους: «Δεν λέει και πολλά αυτό, ευχαριστώ πολύ πάντως. Δεν το έχω δει πουθενά και δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι παρόμοιο και για τους άλλους προπονητές. Το βάρος που επωμίζομαι είναι πολύ μεγαλύτερο από οποινδήποτε άλλο που θα αναλάμβανε την ομάδα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ήμουν η πρώτη επιλογή της ομάδας. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, η προσπάθεια μου θα γίνει. Εδώ , υπάρχει μία εξαιρετική διοίκηση και τα πράγματα εξωαγωνιστικά πράγματα είναι υπέροχα. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα. Από τις μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1, έχουν πολύ καλύτερες συνθήκες στην Ξάνθη».

Για την διοίκηση της ομάδας: «Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές με όλη την σημασία της λέξης. Η διοίκηση μπορεί να μην είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά έχει όραμα, πάθος και κοιτάει το μέλλον. Είναι μια πολύ καλή κατάσταση τόσο για τους παίκτες όσο και για εμένα».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση της Ξάνθης: «Είναι δύσκολα, έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια και χθες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να κάνουμε σερί νικών για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα».

Για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί είμαι ένας προπονητής που έχει περάσει από τον Άρη και ενδεχομένως να μην είμαι αντικειμενικός. Είναι ένα ντέρμπι που έχει σημασία για την πόλη, έτσι όπως είναι η βαθμολογία έχει ακόμα περισσότερη σημασία. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα».

Μοιραστείτε το: