12/04/2021
ΧΑΝΙΑ | Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 - 22:11

Xανιά: «Κόουτς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου...»

Επισημοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη

Η συνεργασία των Χανίων με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη ολοκληρώθηκε κι επίσημα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/2).

Ένα τέλος που έφερε τις ευχαριστίες των «κυανόλευκων» προς τον έμπειρο τεχνικό, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο του και τη συνεισφορά του στην κρητική ομάδα την τελευταία διετία.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ανέλαβε την ομάδα μας σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και από την τελευταία θέση (16η) που την παρέλαβε την οδήγησε στην 6η, συγκεντρώνοντας στο διάστημα αυτό τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Την περασμένη σεζόν, παρά το ξεκίνημα που δεν ήταν ιδανικό, με το εκπληκτικό σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα η ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση αλλά λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν δεν της επιτράπηκε να φτάσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της και να διεκδικήσει την άνοδο. Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν και έτσι πάρθηκε η απόφαση από κοινού να τερματιστεί η συνεργασία.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη συνεργασία που είχαμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σου πορεία. Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε και το μέλος του προπονητικού επιτελείου και εκ των συνεργατών του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία».

Μοιραστείτε το: